Zandrug 21, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 215.000,- k.k.
Postcode:
8266LE
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
125m²
Perceeloppervlakte:
157m²
Inhoud:
390m³
Bouwperiode:
2011
Plaats woning op:  




  • Uw droomhuis is binnen handbereik. Maak kennis met deze prachtige woning welke tot in de puntjes is afgewerkt. Lekker veel woonruimte, een ruime tuin en een eigen parkeerplaats vormen de basis om fijn te kunnen wonen. Ook aan luxe en comfort ontbreekt niets.

    Deze energiezuinige woning ligt op een prachtige locatie in de wijk Het Onderdijks. Grenzend aan en uitkijkend over een brede groenstrook aan de voorzijde van het huis. De wijk wordt gekenmerkt door veel groen gecombineerd met mooie watergangen. In de wijk wonen veel jonge gezinnen en er zijn twee basisscholen aanwezig in de wijk.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, modern toilet, trapopgang, woonkamer met een provisiekast onder de trap, een tuingerichte zithoek met terrasdeuren, centraal gelegen eethoek en een straatgerichte open keuken. De keuken is ingericht met een luxe inbouwkeuken voorzien van koelkast, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, oven en vaatwasser. Het werkblad is uitgevoerd in composiet.

    De vloer op de begane grond is afgewerkt met een fraaie eikenhouten vloer.

    Eerste verdieping
    Overloop, badkamer en 3 slaapkamers. De badkamer is erg mooi en strak afgewerkt en is ingericht met een inloopdouche, toilet, wastafel en een whirlpool.

    Tweede verdieping
    Grote zolderkamer met dakkapel, wasruimte en berging.

    Tuin
    De achtertuin is erg ruim en ligt goed op de zon. Vanuit de achtertuin bereikt men de eigen parkeerplaats en de naastgelegen houten berging voor het stallen van de fietsen.

    WACHT NIET TE LANG EN BEL SNEL VOOR EEN BEZICHTIGING MET 038-3336633

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.