Visseringstraat 10, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 179.900,- k.k.
Postcode:
8265CD
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
113m²
Perceeloppervlakte:
141m²
Inhoud:
375m³
Bouwperiode:
1961
Plaats woning op:  




  • Maak kennis met deze fraaie woning!

    Deze woning is uitgebouwd en volledig gemoderniseerd. Door de uitbouw beschikt de woning o.a. over 4 slaapkamers en een woonkamer van maar liefst 10 meter diep. Intern is dus alles opgeknapt zodat deze woning eigenlijk direct te betrekken is. Ook extern is alles aangepakt. De kozijnen op de eerste en tweede verdieping zijn voorzien van kunststof en isolerende beglazing. De tuin is keurig aangelegd en men heeft een mooie veranda gerealiseerd.

    Gelegen op een uitstekende locatie in de Flevowijk, op loofafstand van het winkelcentrum en ook in de nabije omgeving van, scholen en en de binnenstad van Kampen.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, modern toilet, trapopgang, provisiekast onder de trap, grote woonkamer met een straatgerichte zithoek en een tuingerichte eethoek met terrasdeuren, halfopen keuken welke is ingericht met een stijlvolle inbouwkeuken.

    De keuken is geplaatst in 2010 en is voorzien van een koelkast, vriezer, afzuigkap en een fornuis met met oven en 5 pits gaskookplaat.

    De vloer op de begane grond is grotendeels afgewerkt met een laminaatvloer.

    Eerste verdieping
    Overloop, badkamer en 3 slaapkamers. De badkamer is ook in 2010 vernieuwd en is ingericht met een badkamermeubel en een ligbad met douche.

    Tweede verdieping
    Vaste trap naar de tweede verdieping. Deze verdieping is in 2000 vergroot middels een dakopbouw. Deze verdieping is ingericht met een ruime voorzolder met opstelling cv-ketel, wasruimte en een ruime 4e slaapkamer.

    Tuin
    Zowel de voortuin als ook de achtertuin is keurig aangelegd. De achtertuin ligt op het zuiden en men beschikt over een mooie veranda. Ook is er zonnewering aanwezig en een buitenkraan.

    Berging
    In de achtertuin is een houten berging gebouwd met een directe aansluiting op het voetpad welke achter de woning is gelegen.

    BELANGSTELLING? KOM SNEL EEN KEER BINNEN KIJKEN!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.