Teldersstraat 12, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 189.500,- k.k.
Postcode:
8265WR
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
110m²
Perceeloppervlakte:
207m²
Inhoud:
400m³
Bouwperiode:
1964
Plaats woning op:  




  • Uitgebouwde hoekwoning met garage, carport en een tuin op het zuiden.

    Gelegen aan een rustige straat in de Flevowijk. Scholen, supermarkten, de binnenstad van Kampen, sportvoorzieningen en het stadspark van Kampen liggen op enkele minuten afstand. De bereikbaarheid naar verbindingswegen is goed omdat de woning een centrale ligging heeft!

    De woning moet gemoderniseerd worden, maar is in de basis goed onderhouden. Zo is het schilderwerk in 2016 nog uitgevoerd.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, woonkamer, keuken, deur naar de garage, toilet en trapopgang naar de eerste verdieping. Ideaal is de grote schuifpui waardoor u direct vanuit de keuken de tuin in kunt. De garage is inpandig te bereiken via de deur in de keuken, wel zo praktisch!

    Eerste verdieping
    Overloop, 2 slaapkamers en een badkamer. 1 slaapkamer beschikt over een dubbele inbouwkast. De ruime badkamer is voorzien van een wasmachineaansluiting, toilet, wastafel, ligbad en een douchecabine. De badkamer wordt verwarmd middels vloerverwarming.

    Tweede verdieping
    Slaapkamer die voorzien is van een dakraam en genoeg bergruimte voor de nodige opslag! Achter de knieschotten bevindt zich de cv-opstelling.

    Tuin
    De tuin is gelegen op het zonnige zuiden en beschikt over een berging en achteruitgang. De oprit, carport en garage bieden samen ruimte aan maar liefst 3 auto's.

    Wekt deze woning uw interesse? Twijfel niet en neem direct contact op met ons kantoor voor het inplannen van een bezichtiging!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.