Stroomrug 2, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 525.000,- k.k.
Postcode:
8266JB
Ligging:
aan water
Woningtype:
portiekflat
Soort bouw:
bestaand
Garage:
Ja
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
147m²
Inhoud:
452m³
Bouwperiode:
2005
Plaats woning op:  




  • Schitterend appartement met uitzicht over de IJssel!

    Dit prachtige appartement is gelegen op de eerste verdieping van een luxe appartementencomplex en beschikt over 3 terrassen. Vanuit de terrassen aan de voorzijde heeft u een geweldig uitzicht over de IJssel! Onlangs is het appartement gemoderniseerd en voorzien van een luxe keuken en sanitair.
    Verder beschikt het appartement over 2 eigen parkeerplaatsen op een afgesloten terrein.

    De historische binnenstad van Kampen bevindt zich op ongeveer 1 kilometer afstand.

    Vanuit de lift komt u direct in de hal van het appartement. Via de ruime hal met garderobe bereikt u de eetkamer, woonkamer en keuken. De balkons zijn bereikbaar via een schuifpui en bieden een panoramisch uitzicht over de IJssel.

    Verder zijn er 3 slaapkamers, waarvan 1 met balkon aan de achterzijde, 2 badkamers, beide bereikbaar vanuit de slaapkamers, een separaat toilet en een wasruimte.

    De nieuwe, luxe keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur; inductiekookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, koel-vriescombinatie, vaatwasser en een Quooker.

    De badkamer behorende bij de hoofdslaapkamer is zeer ruim opgezet en ingericht met een wastafelmeubel, inloopdouche en toilet. De 2e badkamer is ingericht met een wastafelmeubel en inloopdouche.

    Het appartement is voorzien van vloerverwarming in de woonkamer, keuken en badkamer, waarbij de vloer grotendeels is afgewerkt met een pvc-vloer.

    Op de begane grond van het complex bevindt zich de berging en op het binnenterrein heeft u de beschikking over 2 parkeerplaatsen, waarvan 1 overdekt. Het binnenterrein is uitsluitend voor privé gebruik en is afgesloten via een slagboom. In de centrale hal bevindt zich het trappenhuis en een lift die direct uitkomt in de hal van het appartement. De centrale entree is vanuit het appartement te bedienen via een videofoon installatie.

    Indeling appartement:
    Entree, hal, woonkamer, open keuken, 2 balkons, wasruimte, toiletruimte, hoofdslaapkamer met directe toegang tot de badkamer en balkon, 2 slaapkamers, beide met directe toegang tot de 2e badkamer.

    Begane grond:
    Gezamenlijke entree, videofoon installatie en postbussen. Hal met royale lift en trappenhuis. Toegang tot de inpandige bergingen en parkeerplaatsen.

    Parkeerplaatsen:
    Overdekte parkeerplaats en een parkeerplaats op het privé parkeerterrein.

    Inpandige berging:
    Vanuit de gezamenlijke entree is de ruime berging bereikbaar.

    Belangstelling voor dit mooie appartement? Neem dan spoedig contact op met ons kantoor!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.