Siriusweg 36, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 289.500,- k.k.
Postcode:
8262BE
Ligging:
aan water
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
6
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
180m²
Perceeloppervlakte:
167m²
Inhoud:
550m³
Bouwperiode:
2007
Plaats woning op:  




  • Wat een ruimte! Deze hoekwoning met een inhoud van maar liefst 550 m3 beschikt o.a. over een riante woonkamer met gashaard, een bijkeuken, 5 (slaap)kamers, tuin op het westen en een dakterras met uitzicht op de IJssel.

    De woning is uitstekend geïsoleerd én onderhoudsarm. Gunstig is ook de ligging nabij de historische binnenstad.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, toilet, trapopgang, woonkamer, keuken, woonkamer en bijkeuken. De grote woonkamer beschikt over een provisiekast onder de trap en een sfeervolle gashaard. Vanuit de tuingerichte zithoek bereikt u door middel van openslaande deuren de tuin. De keuken is ingericht met een riante inbouwkeuken welke is voorzien van een vaatwasser, afzuigkap, combi-oven en koelkast (ter overname). Aan de achterzijde van de woning beschikt men ook over een bijkeuken met wasmachineaansluiting.

    Eerste verdieping
    Overloop, badkamer en 3 ruime slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een Frans balkon. De badkamer is ingericht met een toilet, dubbele wastafel en een ruime douchecabine.

    Tweede verdieping
    Overloop, royale slaap/werkkamer met een grote dakkapel. De mogelijkheid voor een 5e slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning op de tweede verdieping met toegang tot het dakterras. Vanaf het dakterras heeft men zicht op de IJssel.

    Tuin
    Ruime tuin gelegen op het westen met een diepte van 10 meter! Achter in de tuin beschikt men over een houten berging een veranda en een achteruitgang.

    Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met ons kantoor voor het inplannen van een bezichtiging!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.