Rietkamp 3, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 369.000,- k.k.
Postcode:
8266KE
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
6
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
170m²
Perceeloppervlakte:
357m²
Inhoud:
700m³
Bouwperiode:
2007
Plaats woning op:  




  • Ruim en comfortabel wonen op het Onderdijks!? Wie bieden u aan deze grote 2-onder-1-kapwoning (700 m3) welke is gebouwd op een riant perceel van 357 m2.

    Een huis met o.a. 5 slaapkamers, luxe keuken, modern sanitair, een bijkeuken, een geïsoleerde garage en een grote tuin.

    Gelegen aan de rand van de wijk, aan een rustige straat welke ruim is opgezet, uitkijken over een mooie brede groenstrook.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, luifel met verlichting, toilet met wandcloset en fontein, meterkast (v.v. glasvezelaansluiting), woonkamer met een straatgerichte zithoek met erker, tuingerichte eethoek met terrasdeuren naar de tuin, open keuken, bijkeuken en aansluitend toegang tot de garage.

    De keuken is ingericht met een moderne inbouwkeuken met kookeiland. De keuken van het merk Tulp is ingericht met een combi-oven, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en een grote koel/vriescombinatie (ter overname).

    In de bijkeuken bevinden zich de aansluitingen voor de wasmachine en de droger. De bijkeuken is verder ingericht met een werkblad en een kastenwand.

    Eerste verdieping
    Overloop, inloopkast, badkamer en 2 slaapkamers. De hoofdslaapkamer is zeer royaal omdat deze over de volle breedte van de woning is. De badkamer is ingericht met een toilet, douchehoek, ligbad/whirlpool en een badkamermeubel met wastafel. De douchehoek is voorzien van een douchepaneel met jetstreams.

    Tweede verdieping
    Overloop, schuifwand naar berging, 2 slaapkamers aan de voorzijde en een 3e slaapkamers aan de achterzijde met een dakkapel.

    Garage
    De geïsoleerde garage is voorzien van verwarming, een waterpunt en een elektrisch bedienbare deur. Tevens is er een loopdeur naar de tuin.

    Tuin
    Keurig aangelegde tuin met meerdere terrassen, waaronder een groot vlonderterras achterin de tuin waar u de hele dag kunt genieten van de zon op het terras. In de achtertuin beschikt men ook over een houten berging en er is buitenverlichting aanwezig.

    ENTHOUSIAST? WACHT DAN NIET LANGER EN NEEM CONTACT OP MET ONS KANTOOR VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.