Onland 26, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 399.000,- k.k.
Postcode:
8266KD
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
181m²
Perceeloppervlakte:
348m²
Inhoud:
736m³
Bouwperiode:
2006
Plaats woning op:  




  • Heerlijk wonen op Het Onderdijks!

    Mooie royale 2-onder-1-kapwoning (736 m3) op een schitterende locatie in de woonwijk Het Onderdijks. De woning ligt aan een rustig hofje met een brede groenstrook in het midden met een speeltuin en een grasveld. Het hofje wordt gesierd door mooie 2-onder-1-kapwoningen in diverse bouwstijlen. Deze woning is in 2007 gebouwd op een kavel van maar liefst 348 m2 grond.

    In de wijk bevinden zich 2 scholen en kinderdagopvang. In de naburige wijk Het Stationskwartier bevindt zich een grote supermarkt en het NS Station met verbinding naar Zwolle en Amsterdam, beide op fietsafstand van de woning.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, toilet, trapopgang, woonkamer met een straatgerichte zithoek, een centraal gelegen keuken en een tuingerichte eethoek met aansluitend toegang tot de berging annex bijkeuken.

    Vanuit de eethoek/keuken heb je via de schuifpui toegang tot de tuin. De keuken is ingericht met een riante hoekkeuken voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koel/vriescombinatie.

    Eerste verdieping
    Overloop, badkamer en 3 slaapkamers. De badkamer is lekker ruim en is ingericht met een toilet, badkamermeubel met dubbele wastafelkraan en een grote inloopdouche. Twee slaapkamers zijn voorzien van een vaste kastenwand.

    Tweede verdieping
    Overloop, berging en een grote 4e slaapkamer over de volle breedte van het huis.

    Berging
    De berging die onderdeel uit maakt van de woning is geïsoleerd, verwarmd en voorzien van wasmachine aansluiting, gootsteen, deur naar de oprit en deur naar de tuin. In de achtertuin beschikt men nog over een extra berging.

    Tuin
    Deze is onderhoudsarm aangelegd. Door de ligging en het formaat van de tuin is er altijd wel een plek in de zon of in de schaduw te vinden. De oprit biedt voldoende ruimte voor het parkeren van meerdere auto's. Ideaal is ook de steeg naast de woning, zodat u ook via de oprit de tuin kunt bereiken.

    Ziet u zichzelf al wonen op deze mooie locatie? Neem dan contact op met ons kantoor!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.