Meidoornhof 13, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 475.000,- k.k.
Postcode:
8266GR
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, tuin rondom
Garage:
Ja
Kamers:
5
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
165m²
Perceeloppervlakte:
907m²
Inhoud:
620m³
Bouwperiode:
1978
Plaats woning op:  




  • Prachtig gelegen vrijstaande woning met garage, slaapkamer én badkamer op de begane grond!

    Deze onder architectuur gebouwde woning is gelegen op een riante kavel van maar liefst 907 m2. Gebouwd in 1978 en tot op heden goed onderhouden. Na de aankoop in 2010 door de huidige eigenaren is de woning nog weer op een aantal punten verbeterd. Zo is de slaapkamer vergroot met een erker, is er een nieuwe keuken geplaatst en zijn de tegels in de woonkamer vervangen door een modernere variant.

    De locatie is voor veel mensen erg aantrekkelijk. Rustig, veel groen en toch dichtbij alle voorzieningen.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, ruime hal, slaapkamer, badkamer, woonkamer, keuken, bijkeuken en garage. Via de hal is er toegang tot de slaapkamer en badkamer die zich op de begane grond bevinden. De ruime woonkamer is voorzien van vloerverwarming, een gashaard en een grote schuifpui naar de tuin. De keuken is ingericht met een nette moderne keuken welke geplaatst is in 2010 en welke voorzien is van een vaatwasser, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en een combioven.

    Verdieping
    Overloop, 2 slaapkamers, badkamer, stookruimte en een berging. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, toilet en wastafel. In de stookruimte is er voldoende ruimte voor opslag. De cv-ketel van het type Nefit komt uit 2007.

    Garage
    De garage is voldoende ruim om met gemak een auto in te parkeren. Vervolgens kunt u inpandig de woning bereiken. Ideaal in de winterperiode.

    Tuin
    Royale tuin rondom de woning. De tuin aan de achterzijde van de woning ligt op het westen. Er is een riante oprit aanwezig voor stalling van auto, caravan of camper. Verder beschikt men over een houten berging voor het bergen van de tuinspullen of het stallen van de fietsen.

    Wekt deze woning uw interesse? Neem dan contact op met ons kantoor voor het inplannen van een afspraak.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.