Kwekerije 26, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 575.000,- k.k.
Postcode:
8266KH
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, tuin rondom
Garage:
Ja
Kamers:
7
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
204m²
Perceeloppervlakte:
494m²
Inhoud:
820m³
Bouwperiode:
2007
Plaats woning op:  




  • Prachtige vrijstaande notariswoning!

    Gebouwd in 2007 op een kavel van bijna 500 m2. De woning is uitstekend onderhouden, goed geïsoleerd en duurzaam. Zo is de woning voorzien van zonnepanelen.

    Het geheel is gelegen in de moderne en kindvriendelijke woonwijk ‘Het Onderdijks”. Een prachtige plek om te wonen tussen de monumentale binnenstad en de IJssel. Deze vrijstaande woning ligt aan een rustige straat met een heerlijk vrij uitzicht over een brede groenstrook. Vanaf “Het Onderdijks” bent u binnen enkele minuten op de diverse uitvalswegen zoals de N50 welke o.a. direct aansluit op snelwegen richting Zwolle, Apeldoorn en Amersfoort. Met de Hanzelijn is de Randstad tevens snel bereikbaar met het openbaar vervoer.

    Indeling

    Begane grond
    Statige entree, hal met trapopgang, garderobe, toiletruimte, riante woonkamer met sfeervolle living met open haard, leeshoek met deur naar de veranda, ensuite deuren met zijdelings kastruimte, mooie woonkeuken met een straatgerichte keuken en een tuingerichte eethoek met directe toegang tot de achtertuin en de veranda.
    Vanuit de woonkeuken is er tevens directe toegang tot de garage.

    De keuken is ingericht met een luxe inbouwkeuken, uitgevoerd in een landelijke stijl en voorzien van kwalitatieve inbouwapparatuur.

    De vloer in de woonkamer is afgewerkt met een mooie eikenhouten vloer. De vloer in de woonkeuken en de hal is afgewerkt met plavuizen welke zorgen voor een chique uitstraling en praktisch gemak.

    Eerste verdieping
    Overloop, 3 ruime slaapkamers en een riante badkamer. De badkamer kent een zeer praktische indeling en is ingericht met een badkamermeubel met dubbele wastafel, toilet, ligbad en een ruime inloopdouche.
    De slaapkamers aan de achterzijde hebben beide toegang tot het dakterras en de ouderslaapkamer beschikt tevens over een eigen kleedkamer.

    Tweede verdieping
    Overloop, wasruimte en 2 slaapkamers. De tweede verdieping is voorzien van een dakkapel, meerdere dakramen en bergruimte achter de knieschotten. Het is ook mogelijk om op deze verdieping nog een extra slaapkamer te realiseren indien dit gewenst is.

    Garage
    In spouw gebouwde garage met hardhouten garagedeuren, kastenwand, gootsteen met warm en koud water en loopdeur naar de achtertuin. Boven de garage bevindt zich nog veel bergruimte.

    Tuin
    De tuin is zeer fraai aangelegd met diverse borders en terrassen. Met een zuidelijke tuinligging is het heerlijk vertoeven in de achtertuin of onder de veranda. Voor het bergen van o.a. tuingereedschap, speelgoed en tuinmeubilair beschikt men tevens over een houten tuinhuis achterop het perceel. In 2018 is nog een nieuwe carport gerealiseerd, waar ook een camper of caravan kan staan.

    Belangstelling? Laat het ons weten en neem contact op met ons kantoor.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.