Klokkensteeg 18, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 325.000,- k.k.
Postcode:
8261AA
Ligging:
in centrum
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, zonneterras
Kamers:
4
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
113m²
Perceeloppervlakte:
52m²
Inhoud:
430m³
Bouwperiode:
1994
Plaats woning op:  




  • Instapklare hoekwoning midden in de historische binnenstad!

    De ruime hoekwoning is keurig onderhouden en daardoor zo te betrekken! Door de ruimte is de woning erg geschikt voor meerdere personen. Op de begane grond zijn multifunctionele ruimtes te vinden. Zo is er momenteel een werkkamer, slaapkamer en wasruimte gerealiseerd. Dit is ook makkelijk om te zetten in 2 ruime slaapkamers. Tevens is er een inpandige berging, voorzien van elektra. Ideaal voor het stallen van fietsen in de binnenstad!

    Via de trap bereikt u de woonkamer op de eerste verdieping. De woonkamer is lekker ruim en beschikt over een open keuken. Door de aanwezigheid van de raampartijen is de woonkamer heerlijk licht. De keuken beschikt over een gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven/magnetron, koel-vriescombinatie en vaatwasser. Tevens is er op deze verdieping een toilet gerealiseerd.

    Op de tweede verdieping is een prachtig ruime slaapkamer met dakterras (loggia) te vinden. In de grote inbouwkasten kunt u veel kleding kwijt, wat u ruimte bespaard. De nette badkamer op deze verdieping is ingericht met toilet, doucheruimte en wastafel. Op het dakterras geniet u van de zon en privacy. Er is een kleine bergzolder aanwezig, waar u nog extra spullen kunt opbergen.

    Ook aan duurzaamheid is gedacht: de woning beschikt over dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en dubbele beglazing Deze maatregelen heeft de woning een energielabel B opgeleverd. Deze leuke woning is gelegen in het centrum van Kampen, op loopafstand van onder andere de winkelstraat met diverse winkels, restaurants en cafés, de IJssel, station Kampen en het Stadspark! Kortom: een ruime woning op een toplocatie!

    Indeling:

    Begane grond:
    Entree, hal, wasruimte, 2 multifunctionele kamers, inpandige berging

    Eerste verdieping:
    Overloop, woonkamer met open keuken, toilet

    Tweede verdieping:
    Overloop met cv-ruimte, slaapkamer met dakterras en badkamer

    Zolder:
    Bergzolder

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.