Henk Steenbeekhof 18, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 225.000,- k.k.
Postcode:
8264BV
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
100m²
Perceeloppervlakte:
228m²
Inhoud:
350m³
Bouwperiode:
1993
Plaats woning op:  




  • Deze woning wordt u aangeboden met een bieden vanafprijs. Dit wil zeggen dat biedingen vanaf dit bedrag serieus in overweging worden genomen.

    Woning met slaapkamer en badkamer op de begane grond. Ze zijn er niet veel in Kampen, dus wees er snel bij!

    Alles op de begane grond, maar toch ook nog twee slaapkamers op de verdieping voor nog thuiswonende kinderen of logees. Gebouwd in 1993 in de wijk Hagenbroek. De woning is gelegen aan een rustige straat waar alleen bestemmingsverkeer komt. Het huis ligt gunstig in de wijk met een ruim uitzicht vanuit de woonkamer door de straat. Ook een geschikte woonomgeving voor een gezin met kinderen. Er wonen namelijk veel gezinnen in de wijk en er zijn voldoende speelvoorzieningen.

    Bij de woning behoort een leuke tuin en achterop het perceel staat een stenen garage zodat u uw spullen goed kwijt kunt.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, meterkast, L-vormige woonkamer met een straatgerichte zithoek, een tuingerichte eethoek met een open keuken, een kleine bijkeuken annex wasruimte, portaal met toilet, trapopgang naar de verdieping, slaapkamer en de badkamer. De keuken is in 2017 nieuw geplaatst en is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap een combi-oven en een koel/vriescombinatie (ter overname)

    De vloer in de woonkamer is voorzien van een laminaatvloer in tegelprofiel.

    Verdieping
    Overloop, een inloopkast en 2 slaapkamers.

    Garage
    De stenen garage is gelijktijdig met de woning gebouwd en beschikt over een kanteldeur en een loopdeur aan de zijkant van de garage. Aan de voorzijde van de garage is ruimte om de auto te parkeren wanneer u de garage voor andere doeleinden zou willen gebruiken.

    Tuin
    Met enkel een voortuin en een achtertuin is het onderhoud te overzien. De achtertuin ligt op het noordwesten, maar vanwege de laagbouw heb je toch veel zon in de tuin. Door de laagbouw heb je goede privacy in de tuin.

    BELANGSTELLING? WIJ HELPEN U GRAAG VERDER, NEEM GERUST CONTACT OP MET ONS KANTOOR.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.