Hanzelaan 60, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 285.000,- k.k.
Postcode:
8262VG
Ligging:
in woonwijk
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
6
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
144m²
Perceeloppervlakte:
155m²
Inhoud:
500m³
Bouwperiode:
2010
Plaats woning op:  




  • Aan de mooie brede Hanzelaan staat dit statige herenhuis. Het betreft hier een ruime woning van maar liefst 500 m3 met o.a. 4 ruime slaapkamers, een woonkamer met houtkachel, een luxe keuken, modern sanitair en een tuin op het zuidwesten.

    Deze woning is gebouwd in 2010 op een perceel grond van 155 m2. Het huis is uitstekend geïsoleerd en goed onderhouden. Zo is het buitenschilderwerk in 2016 nog volledig en goed uitgevoerd.

    Gelegen op een uitstekende locatie in de nieuwe Hanzewijk, dichtbij het winkelcentrum, maar ook dichtbij het stadspark en de binnenstad van Kampen.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, meterkast, trapopgang, woonkamer met een straatgerichte zithoek met houtkachel en een mooie houten vloer, trapkast/provisiekast, lager gelegen keukengedeelte met ruimte voor de eethoek en terrasdeuren naar de tuin, achterportaal met toiletruimte en deur naar de achtertuin.

    De keuken is ingericht met een hoogglans witte inbouwkeuken voorzien van combi-oven, koelkast, vaatwasser (2015), een 5-pits gaskookplaat en aan afzuigkap. Het werkblad is uitgevoerd in zwart composiet.

    Eerste verdieping
    Riante overloop, badkamer, grote slaapkamer over de volle breedte aan de voorzijde en 2 slaapkamers aan de achterzijde. De vloer op deze verdieping is afgewerkt met een mooie houten vloer. De badkamer is ingericht met een toilet, wastafel en een ruime inloopdouche met stortdouche en handdouche.

    Tweede verdieping
    Overloop, wasruimte annex berging en een grote slaapkamer aan de voorzijde over de volle breedte van de woning. De vloer in de slaapkamer is afgewerkt met een fraaie tegelvloer.

    Tuin
    De achtertuin is keurig aangelegd en ligt gunstig op het zuidwesten. In de achtertuin beschikt men over een houten berging, een prieel met zonnedoek en een buitenkraan. Achter de woning ligt een achterpad die gebruikt kan worden als ontsluiting.

    SNEL DEZE WONING EEN KEER VAN BINNEN BEKIJKEN? BEL DAN MET ONS KANTOOR VOOR EEN AFSPRAAK.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.