Gevers van Endegeeststraat 11, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 189.500,- k.k.
Postcode:
8265ZE
Ligging:
in woonwijk
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
95m²
Perceeloppervlakte:
151m²
Inhoud:
275m³
Bouwperiode:
1964
Plaats woning op:  




  • Keurig afgewerkte en gemoderniseerde tussenwoning. En wat dacht u van het uitzicht!

    Gelegen op een uitstekende locatie in de Flevowijk. De woning bevindt zich namelijk op loopafstand van het winkelcentrum, scholen bevinden zich in de straat en men heeft vrij uitzicht aan de voorzijde over een speelveld.

    De woning zelf is gebouwd in 1964 en is in de periode na 2002 volledig gerenoveerd, gemoderniseerd en uitgebouwd. Recent zijn de kozijnen op de eerste verdieping nog vervangen door kunststof kozijnen met HR++ beglazing. Afgelopen zomer is het schilderwerk op de begane grond nog uitgevoerd.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, trapopgang, provisiekast, meterkast, modern toilet met wandcloset en fontein, woonkamer met open keuken, deur naar de achtertuin.

    De keuken is ingericht met een moderne inbouwkeuken welke geplaatst is in een u-opstelling en welke is voorzien van een granieten werkblad, gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi magnetron en koel/vriescombinatie.

    De vloer op de begane grond is grotendeels afgewerkt met een laminaatvloer. Ter plaatse van de keuken is de vloer afgewerkt met plavuizen. Het plafond en de wanden zijn neutraal en strak afgewerkt.

    Eerste verdieping
    Overloop, werkkamer met doorloop/trapopgang naar de tweede verdieping, badkamer en twee slaapkamers, waarvan één met een schuifkastenwand.

    De badkamer is ruim en is ingericht met een wastafel en een whirlpool met douche. Tevens is er hoek vrijgemaakt waar de wasmachine en de droger kunnen staan.

    Tweede verdieping
    Voorzolder met een werkplek, kast met cv-ketel, schuifkastenwand en een derde slaapkamer met schuifkastenwand aan weerszijden. In 2008 is er een grote dakkapel op deze verdieping geplaatst waardoor veel extra ruimte is gecreëerd.

    Tuin
    De tuin is royaal en is keurig aangelegd. In de achtertuin beschikt men over een stenen berging en een achteruitgang.

    Wekt deze woning uw interesse? neem contact op met ons kantoor voor het inplannen van een bezichtiging!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.