Bovensingel 182, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 200.000,- k.k.
Postcode:
8266BZ
Ligging:
in woonwijk
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
107m²
Perceeloppervlakte:
99m²
Inhoud:
300m³
Bouwperiode:
1938
Plaats woning op:  




  • Wat een prachtige tussenwoning! Een mooi huis in Kampen Zuid waar je niet veel meer aan hoeft te doen met een mooie keuken en badkamer, veel bergruimte, volledig voorzien van dubbel glas en vier slaapkamers!

    Wat een groot pluspunt is aan deze woning, is de grote bergruimte die via de bijkeuken is te bereiken met een achteruitgang. Verder beschikt de woning over mechanische ventilatie, vloerverwarming in de badkamer, elektrische rolluiken, een dakkapel, een tuin en een dakterras!

    Gelegen in een prettige woonomgeving, op loopafstand van winkelcentrum Zuid, het stadspark, de binnenstad van Kampen en de IJssel.

    Indeling

    Begane grond
    Ruime hal met trapopgang naar de verdieping, woonkamer met eethoek en zithoek, uitbouw met keuken, achterportaal met toilet, bijkeuken en de berging. De woning is voorzien van een erker met grote raampartijen en markiezen. De keuken beschikt over veel inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, 5-pits gaskookplaat inclusief een wok-brander, afzuigkap, koelkast en een combi-oven. Het achterportaal geeft toegang tot de achtertuin, het toilet en de bijkeuken die voorzien is van een wasmachineaansluiting en een elektrische boiler.

    Eerste verdieping
    Overloop, 2 slaapkamers, badkamer, provisieruimte en een vaste trapopgang naar de tweede verdieping. De slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een inbouwkast en een elektrisch rolluik. De overloop geef toegang tot het dakterras en de provisieruimte. De badkamer is vernieuwd en is voorzien van een ruime douchehoek (met regendouche, handdouche en drain!), toilet en een dubbele wastafel. De badkamer beschikt daarbij ook over mechanische ventilatie & vloerverwarming.

    Tweede verdieping
    Overloop met veel bergruimte en twee slaapkamers waarbij de slaapkamer aan de achterzijde van de woning voorzien is van een dakkapel. De slaapkamer aan de achterzijde beschikt daarnaast ook over veel bergruimte voor de nodige opslag. De cv-ketel (2011) bevindt zich in de bergruimte die geïsoleerd is.

    Berging
    De aangebouwde stenen berging bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is te bereiken vanuit de woning. De berging heeft een achteruitgang naar de achtergelegen steeg die in verbinding staat met een naastgelegen straat.

    Overige
    In 2011 is de riolering volledig vervangen en opnieuw aangelegd door de huidige bewoner. Het schilderwerk aan de dakgoten en aan de voorzijde op de begane grond is in 2018 voltooid.

    Beleef het met uw eigen ogen en plan een bezichtiging in via ons kantoor!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.