Balkstraat 18, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 225.000,- k.k.
Postcode:
8262NA
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
151m²
Perceeloppervlakte:
143m²
Inhoud:
500m³
Bouwperiode:
2011
Plaats woning op:  




  • Wat een ruimte in dit huis! Maar liefst 155 m2 aan woonoppervlakte is uniek te noemen voor een woning in een rij. Deze moderne woning met 4 riante slaapkamers, een dakterras en een heerlijke tuin op het zuidoosten is dan ook ideaal voor mensen die op zoek zijn naar ruimte en daarnaast dichtbij de binnenstad van Kampen willen wonen. Vanuit de woning is het namelijk slechts een paar minuten lopen naar de winkelstraat.

    Naast de locatie en de ruimte is het kopen van deze woning ook een bewuste keuze. U kiest namelijk voor een uitstekend geïsoleerde woning en daarnaast lage onderhoudskosten in vergelijking met een oudere woning.

    In vergelijking tot soortgelijke woningen in de straat onderscheidt deze woning zich door;
    - luxe keuken en sanitair
    - een mooie aangelegde tuin
    - een ingedeelde en afgewerkte tweede verdieping
    - vloerverwarming op de begane grond
    - 2 dakramen op de tweede verdieping

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, toilet, trapopgang, grote woonkamer met een provisiekast onder de trap, een tuingerichte zithoek met deur naar de tuin en een straatgerichte open keuken. De keuken is ingericht met een moderne inbouwkeuken voorzien van een quooker, vaatwasser, 5- pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, inbouw koffiemachine en 2x een combi-oven.

    De vloer op de begane grond is voorzien van een laminaatvloer met comfortabele vloerverwarming.

    Eerste verdieping
    Overloop, badkamer en 3 ruime slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een Frans balkon. De badkamer is ingericht met een toilet, wastafel, ligbad en een douchehoek met stortdouche en handdouche.

    Tweede verdieping
    Overloop, ruime voorzolder, wasruimte, opstelling cv-ketel, grote slaapkamer met inloopkast en dakterras aan de voorzijde. Vanaf het dakterras heeft men een klein beetje zicht op de IJssel. Indien gewenst kan er op deze verdieping eenvoudig nog een extra slaapkamer gerealiseerd worden.

    Tuin
    Optimaal genieten met een ruime tuin van circa 12 meter diep en gelegen op het zuidoosten. De tuin is voorzien van fraaie natuurstenen tegels van 50x50 en behoeft weinig onderhoud. In de achtertuin beschikt men over een ruime houten berging van circa 2 x 4 meter. Ideaal is ook de achteruitgang.

    PROEFT DIT NAAR MEER? NEEM DAN CONTACT OP MET 038-3336633 VOOR EEN BEZICHTIGING

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.