Tuindersweg 6a, Ijsselmuiden

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 325.000,- k.k.
Postcode:
8271PK
Ligging:
vrij uitzicht
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, tuin rondom
Garage:
Ja
Kamers:
6
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
115m²
Perceeloppervlakte:
940m²
Inhoud:
350m³
Bouwperiode:
1974
Plaats woning op:  




  • Wilt u wonen in het buitengebied van IJsselmuiden met veel ruimte rondom de woning? Dan is dit de woning die wellicht aan uw wensen voldoet!

    De woning beschikt o.a. over een slaapkamer en badkamer op de begane grond waardoor de woning levensloopbestendig is! Ook is de woning voorzien van diverse opstallen zoals een atelier, tuinhuis met sauna, zwembad, hottub, buitenkeuken en meer.

    Indeling

    Begane grond
    Entree/hal, meterkast, trapopgang, woonkamer, keuken, bijkeuken, toilet, badkamer en een kantoorruimte/slaapkamer. De woonkamer is voorzien van openslaande deuren naar de tuin een een ruime erker aan de voorzijde. De keuken (2016) beschikt over verschillende inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, dubbele oven, afzuigkap, 5-pits gaskookplaat en veel ruimte voor opslag. In de bijkeuken bevindt zich de wasmachine aansluiting en een deur naar de tuin.

    Verdieping
    Ruime overloop met cv-opstelling, 2 slaapkamers waarvan 1 met dakkapel en vaste kastruimte. Verder beschikt met op deze verdieping over veel opslag ruimte achter de knieschotten.

    De oprit aan de linkerzijde van het perceel biedt ruimte aan tenminste 3 auto’s en heeft een fietsenberging. Via de tuindeur komt u in de achtertuin welke geheel vrij ligt. De achtertuin is geheel bestraat en voorzien van een buitenkeuken, een zwembad, een hottub en een tuinhuis met daarin een sauna. Verder is er nog het atelier. Deze is voor meerdere doelen geschikt (te maken). Ook aan deze kant van het huis kunt u via een tuindeur de achtertuin uit en komt u in de voortuin. In de tuin vindt u ook frambozen, bramen, aalbessen, vijgen, abrikozen, witte- en blauwe druiven!

    De kassen aan de achterzijde van het perceel worden een paar dagen per jaar gebruikt en geven GEEN licht.

    Bijzonderheden:
    Dak isolatie 2014
    Spouw isolatie 2015
    Schilderwerk buitenzijde 2016
    Dakgoten en boeiboorden onlangs vernieuwd

    NEEM CONTACT OP MET ONS KANTOOR VOOR HET INPLANNEN VAN EEN BEZICHTIGING!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.