Rietgors 22, Ijsselmuiden

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 260.000,- k.k.
Postcode:
8271GG
Ligging:
aan water
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
111m²
Perceeloppervlakte:
155m²
Inhoud:
408m³
Bouwperiode:
1984
Plaats woning op:  




  • Mooie tussenwoning op rustige locatie!

    Deze mooie tussenwoning is gelegen in een autoluw hofje met aan de achterzijde water. De woning is keurig afgewerkt en zo te betrekken. In 2018 is de keuken vernieuwd, zijn er zonnepanelen (12 stuks) geplaatst en onlangs zijn er een veranda, nieuwe beschoeiing en gedeeltelijk nieuwe schuttingen geplaatst.

    Door toepassing van de veranda, die af te sluiten is met een glazen pui en voorzien is van heaters, is er een extra leefruimte gecreëerd. Hier kunt u heerlijk genieten!

    Gelegen aan de rand van IJsselmuiden, op korte afstand van diverse voorzieningen, zoals het station, uitvalswegen, het centrum en de historische binnenstad van Kampen. Via de achterpaden wandelt u zo het buitengebied in en op fietsafstand zijn diverse basisscholen, supermarkten en een speelterrein te vinden.

    Indeling:

    Begane grond:
    Entree, hal, toiletruimte, woonkamer, trapkast en ruime keuken met bar. De keuken is voorzien van een groot gasfornuis met 5-pitten en een grote oven, afzuigkap, vaatwasser en Amerikaanse koelkast.

    Eerste verdieping:
    Overloop, 3 slaapkamers waarvan 1 voorzien van airconditioning en de badkamer. De moderne badkamer is voorzien van een douchehoek, wastafelmeubel en toilet.

    Tweede verdieping:
    Overloop met wasmachine-aansluiting en de vierde slaapkamer. Boven de slaapkamer bevindt zich nog een kleine vliering.

    Tuin:
    De diepe achtertuin is gelegen op het oosten en aan het water gelegen. Hierdoor zit u heerlijk vrij. De beschoeiing en schuttingen (aan één zijde) zijn onlangs vernieuwd.

    Berging:
    In de voortuin staat een stenen berging. Tevens is er een parkeerplaats gecreëerd, zodat u op eigen terrein kunt parkeren.

    Belangstelling voor deze leuke woning? Neem dan spoedig contact op met ons kantoor!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.