Burgemeester van Engelenweg 36, Ijsselmuiden

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 379.500,- k.k.
Postcode:
8271AS
Ligging:
aan drukke weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
8
Slaapkamers:
6
Woonoppervlakte:
185m²
Perceeloppervlakte:
308m²
Inhoud:
730m³
Bouwperiode:
1930
Plaats woning op:  




  • Wat een prachtige locatie om te wonen! Dichtbij het centrum van IJsselmuiden en tevens op loopafstand van de binnenstad van Kampen en het NS station.

    En wat dacht u van de ruimte! Met meer dan 700 m3 inhoud is dit een grote woning met o.a. 6 slaapkamers en veel bergruimte.

    De woning is zowel via de voor- als de achterkant te bereiken en biedt genoeg parkeergelegenheid voor uw auto. Aan de achterzijde beschikt de woning over een garage & een ruime carport.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, meterkast, trapopgang, woonkamer, keuken, bijkeuken, toilet en een ruime berging voor de fietsen e.d. De woning beschikt over een originele granito vloer in de hal met een trapopgang naar de eerste verdieping. De woonkamer heeft veel lichtinval door de grote raampartijen en is aan de achterzijde voorzien van openslaande deuren naar de tuin. De royale keuken heeft veel inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en een Quooker. De kelder is verbonden met de keuken en beschikt over veel ruimte voor de nodige opslag!

    Eerste verdieping
    2 ruime slaapkamers, toilet, badkamer en een wasruimte. De badkamer beschikt over een douchehoek, ligbad en een dubbele wastafel. De slaapkamers zijn royaal en door de hoge plafonds geven de slaapkamers een heerlijk ruimtelijk gevoel. De slaapkamers zijn beiden voorzien van een inbouwkast. Op de overloop bevindt zich een separaat toilet. Tevens is er vanaf deze verdieping een deur naar het ruime dakterras (37m²). Op het dakterras kun je tot in de late avond genieten van de zon.

    Tweede verdieping
    Overloop, 4 slaapkamers een een luik naar de bergzolder. De 4 slaapkamer zijn ruim en voorzien van daglicht d.m.v. dakramen of standaard ramen.

    Zolderverdieping
    Door middel van een vlizotrap bereikt u de zolderverdieping met een ruimte van maar liefst 16 m². Met een nokhoogte van 220 centimeter heeft u genoeg bewegingsvrijheid voor het verzamelen van al uw spullen!

    Tuin
    De tuin is in 2015 gemoderniseerd. Zo is er achter in te tuin een garage, carport en een royale zithoek met overkapping gerealiseerd. De tuin is onderhoudsarm en ligt gelegen op het noordwesten. Door de diepte van de tuin is er ook altijd wel een plekje in de zon te vinden.

    Overige
    De woning is voorzien van spouwisolatie, dubbel glas en een moderne elektrische installatie.

    Berging
    Er zijn meerdere ruimtes voor opslag van uw spullen waarbij hier een overzicht:
    - bergzolder in de woning (16 m²) met een nokhoogte van 220 cm
    - kelder (10 m²) met een hoogte van 165 cm
    - aangebouwde stenen berging (15 m²)
    - externe houten berging (12 m²)
    - boven de carport bevindt zich nog een bergzolder van 6 x 3,5 meter

    Is dit de woning die aan uw wensen voldoet? Neem contact op met ons kantoor voor het inplannen van een bezichtiging. Beleef het met uw eigen ogen!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.