Stoevenweg 38, Heino

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 385.000,- k.k.
Postcode:
8141MP
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
bungalow
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, tuin rondom
Garage:
Ja
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
96m²
Perceeloppervlakte:
1385m²
Inhoud:
415m³
Bouwperiode:
1995
Plaats woning op:  




  • In de bosrijke omgeving van Heino vind je deze prachtige bungalow. Voornamelijk omringd door bossen beschik je over een riant overdekt terras, ruime zonnige living, 3 slaapkamers, luxe badkamer met sauna, uitgebreide keuken en veel ingebouwde kastruimte waardoor je zoveel mogelijk leefruimte overhoudt. Ook is de woning keurig onderhouden en instapklaar, wat dit voor veel doelgroepen een vrij letterlijk buiten-kansje maakt.

    Heino mag dan een bescheiden plaatsje zijn, rondom het dorpsplein beschik je over alle denkbare voorzieningen. Hier is te winkelen, voor de boodschappen is er keuze uit meerdere supermarkten, je kunt hier gezellig uit eten, ook biedt Heino meerdere basisscholen wat het tevens voor kinderen een hele fijne omgeving maakt. Dit laatste ook zeker mede dankzij de vele bossen en natuurgebieden in de buurt. Zoek je toch iets meer? Dan zit je dankzij de aanwezige bushaltes, treinstation en/of met de auto via de N35 ook zo in Zwolle of Raalte.

    Begane grond

    Het huis bevindt zich in een zodanig bosrijke omgeving dat hij niet eens zichtbaar is vanaf de weg. Voordat de woning in zicht komt vind je aan het einde van de oprit een houten carport, met rechtsaf het pad naar de voortuin. Hier tref je als eerste aan je rechterhand een riante houten garage waarna een overdekt terras volgt.

    Zodra je het huis binnenstapt betreed je direct de ruime woonkamer. Met ramen rondom ben je hier heel de dag van zonlicht voorzien. Daarbij is de vloer voorzien van een mooie parketvloer, die doorloopt tot in de keuken.

    De keuken zelf bevindt zich achter de sfeervolle toog, die vlakbij de ingang te vinden is. Met voor de toog nog een klassieke houtoven, die zowel ter verwarming als om mee te koken nog te gebruiken is. In de keuken tref je een extra breed aanrecht en allerlei apparatuur. Zo beschik je over een 5-pits gasfornuis, professionele heteluchtoven, afzuigkap, vaatwasser en een koel/vriescombinatie.

    Na de keuken leidt de parketvloer je nog 1 kamer verder, dit betreft een ruimte vrijwel van hetzelfde formaat als de keuken die is omgetoverd tot een inloopkast maar tevens ook geschikt is als slaapkamer of werkkamer. Daarbij zijn waar mogelijk door heel de woning handige inbouwkasten te vinden, om op die manier zoveel mogelijk leefruimte over te houden.

    Hierna wordt de parketvloer ingeruild voor een lichtere grenen variant waar je aan een halletje het toilet, de badkamer en daartegenover de eerste slaapkamer vindt. De slaapkamer in kwestie is voorzien van een lichte laminaatvloer en kijkt met een brede raampartij uit op het overdekte terras. Tevens voorzien van een grote inbouwkast, houd je voldoende vloeroppervlak over voor een één- of tweepersoonsbed.

    In de hal zelf langs de wanden meerdere gang kasten te vinden voor extra opslagruimte. De hal brengt je vervolgens naar de badkamer die, tevens grotendeels in grenen houtwerk gehuld, over allerlei luxe beschikt. De grootste eyecatcher is toch wel de ruime houten sauna, ook vind je hier ook een dubbele wastafel, ruime douchecabine en kan je hier je wasmachine kwijt.

    Na de badkamer volgt de master bedroom, terwijl je onderweg nog meer gang kasten passeert, als ook de deur naar de ruime berging aan de achterzijde. Zelfs de master bedroom zelf is voorzien van een grote wandkast, waarbij de ramen op het bos gericht staan in noordoostelijke richting. Dit is tevens de grootste slaapkamer waar je met meer dan 16 m2 volop de ruimte hebt om er een comfortabele ruimte van te maken.

    Bijzonderheden

    - Instapklare bungalow in een bosrijke omgeving
    - Het betref een bungalow/voormalige recreatiewoning met PERMANENTE WOONBESTEMMING
    - 3 slaapkamers
    - Verwarming middels CV-combi ketel (bouwjaar 2022) een pelletkachel en houtkookfornuis (beide ter overname)
    - Uitgebreide badkamer inclusief sauna
    - Overdekt terras met jacuzzi
    - Houten carport met garage en nog een tweede garage
    - Alle voorzieningen te vinden in Heino
    - Via bus, trein of N35 directe verbinding met Zwolle
    - De inhoud van het huis en de opstallen wijken af van het bestemmigsplan.
    - Link bestemmingsplan: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/documents/NL.IMRO.0177.BP20170007-VG01/r_NL.IMRO.0177.BP20170007-VG01.html#_3_Wonen-1

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.