Drapeniersgilde 64, Hasselt

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 237.500,- k.k.
Postcode:
8061DD
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
6
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
126m²
Perceeloppervlakte:
142m²
Inhoud:
450m³
Bouwperiode:
2012
Plaats woning op:  




  • Aan de oostzijde van Hasselt in nieuwbouwplan Om de Weede, staat deze ruime tussenwoning in Oudhollandse stijl. Deze woning heeft vanuit de woonkamer een uniek uitzicht over water en landerijen. 's Ochtends kunt u heerlijk in de achtertuin genieten van dit uitzicht tijdens de zonsopgang.

    Deze onderhoudsvriendelijke en goed geïsoleerde woning heeft een ruime woonkamer met openslaande tuindeuren. Deze geven toegang tot de achtertuin met de aangebouwde schuur. In het verlengde van de woonkamer ligt de keuken aan de voorzijde. Vanuit hier kijkt u op het hofje, waarin de speeltuin is gelegen. Tevens is hier voldoende parkeergelegenheid. De trap brengt u naar de eerste verdieping, waar de drie slaapkamers zich bevinden. De lichte, moderne badkamer heeft een tweede toilet, een aparte douchehoek en wastafel met wastafelmeubel. Op de zolder vindt u naast 2 slaapkamers ook de cv, het ventilatiesysteem en de aansluiting voor de wasmachine en -droger.

    Een unieke kans om te wonen in deze kindvriendelijke buurt.

    Indeling:
    Begane grond:
    Entree, hal met meterkast en toiletruimte, woonkamer met openslaande deuren, trapkast en halfopen keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, combi-oven, kookplaat met afzuigkap, koelkast en een koffiemachine.

    1e Verdieping:
    3 slaapkamers en de badkamer.

    2e Verdieping:
    Voorzolder met 2 slaapkamers.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.