Grafhorsterweg 34a, Grafhorst

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 369.000,- k.k.
Postcode:
8277AA
Ligging:
in woonwijk
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
7
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
170m²
Perceeloppervlakte:
690m²
Inhoud:
650m³
Bouwperiode:
1956
Plaats woning op:  




  • Heerlijk vrijstaand wonen. Een huis met verrassend veel ruimte door de grote uitbouw aan de achterzijde. En wat dacht u van de grote achtertuin, een genot!

    Het is ook een huis met mogelijkheden. Door de uitbouw is er een grote extra kamer op de begane grond gerealiseerd. Deze kamer leent zich uitstekend voor gebruik als kantoor/praktijkruimte, slaapkamer, speelkamer en/of tuinkamer. Omdat er ook al een badkamer op de begane grond aanwezig is, is de woning tevens levensloopbestendig of geschikt voor inwoning of minder validen.

    Deze woning is gebouwd in 1956, beschikt over 170 m2 aan woonoppervlakte en staat op een perceel van maar liefst 690 m2. De woning bevindt zich in een zeer goede staat van onderhoud. Zo is de woning aan de buitenzijde in 2018 nog geschilderd. Na de aankoop in 2007 door de huidige eigenaar is de woning grotendeels gerenoveerd en gemoderniseerd.

    Gunstig gelegen ten opzichte van steden als Kampen, Zwolle en Genemuiden.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, toilet, woonkamer, woon/eetkeuken, badkamer, achterportaal en een ruime werkkamer/kantoorruimte/slaapkamer. De woonkamer is straatgericht en voorzien van een open haard. De keuken (2013) is voorzien van verschillende inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, afzuigkap, 4-pits gaskookplaat, combi-oven en een koel/vries combinatie. Achter de keuken bevindt zich de natte ruimte/badkamer met een bad, wastafel, wasmachineaansluiting en de cv-opstelling (2008). Via de bijkeuken bereikt u zowel de achtertuin als de ruime kamer in de uitbouw.

    Verdieping
    Overloop, 4 slaapkamers en een badkamer. De grootste slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning met een ruime dakkapel met kunststof kozijnen. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel.

    Tuin
    De tuin is gelegen op het westen en is maar liefst 25 meter diep! De tuin is omheind door een mooi en goed onderhouden schutting met zijuitgang. Achterin de tuin bevindt zich een vrijstaande houten berging.

    Carport/berging
    Aan de zijkant van de woning bevindt zich de carport met een stenen berging. Het zou mogelijk zijn om dit te verbouwen tot een garage, mocht dit wenselijk zijn.

    Beleef het met uw eigen ogen en plan via ons kantoor een bezichtiging in!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.