Branderdijk 18, Grafhorst

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 125.000,- k.k.
Postcode:
8277AL
Ligging:
vrij uitzicht
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
5
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
90m²
Perceeloppervlakte:
718m²
Inhoud:
269m³
Bouwperiode:
1920
Plaats woning op:  




  • Bouw uw eigen droomwoning op een prachtig groot perceel (718 m2) met vrij uitzicht.

    Op het perceel staat nu nog een eenvoudige vrijstaande woning met enkele opstallen. De opstallen verkeren in slechte conditie en dienen gesloopt te worden.

    De grondprijzen in de gemeente Kampen voor een bouwperceel varieert van € 250,-- t/m € 350,-- p/ m2 exclusief BTW (bron gemeente Kampen)

    Omgerekend betaald u voor deze locatie circa €175,- inclusief BTW. De sloopkosten worden geraamd op circa €25.000,-

    Voor dit gebied is het bestemmingsplan “Grafhorst 2012” van kracht. De bestemming van het perceel is “wonen”. De goothoogte van het hoofdgebouw mag maximaal 3,5m bedragen en de nokhoogte maximaal 7m. Het hoofdgebouw dient binnen het bouwvlak te worden gebouwd. Bestaande afwijkingen van de regels van het bestemmingsplan mogen gehandhaafd blijven. Bijgebouwen mogen, mits minimaal 1m achter de voorgevel van het hoofdgebouw, binnen de bestemming worden gebouwd.
    Gezien de oppervlakte van het perceel mag, met ontheffing van B&W, 140 m2 aan bijgebouwen worden gerealiseerd (inclusief reeds aanwezige bijgebouwen). Voor de bijgebouwen geldt; De goothoogte mag maximaal 3m en de nokhoogte mag maximaal 5m bedragen.

    Het bestemmingsplan met plankaart en regels is te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen/ .nl of op te vragen bij ons kantoor.

    DUS BENT U OP ZOEK NAAR EEN BOUWKAVEL IN DE OMGEVING VAN KAMPEN OF EEN BOUWKAVEL IN DE OMGEVING VAN ZWOLLE DAN IS DIT EEN MOOIE KANS.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.