De Dorpskern, Fase 2 Plan Reeve, Reeve, Kampen

Omschrijving


Op donderdag 22 juni om 15.00 uur start de online verkoop van de woningen in De Dorpskern fase 2. Inschrijven kan via https://www.nieuwbouw-reeve.nl/service/mijn-eigen-huis.
De inschrijving sluit op donderdag 28 juni 17:00 uur. Tot die tijd heb je de mogelijkheid om maximaal 5 voorkeuren door te geven. Vergeet niet de financiële check toe te voegen!
Daarna worden alle inschrijvingen verzameld en de woningen toegewezen.

De Dorpskern in Reeve, daar wil je wonen

Wandel straks over de sluis naar de binnenhaven, geniet van mooie doorzichten naar groene oevers en boten die voorbij varen over het Reevediep. Het Dorp in Reeve wordt een intieme en gezellige plek om te wonen! Nieuw, duurzaam en midden in de natuur. Op allerlei manieren komt het karakter van de omliggende IJsseldorpen terug. Toch krijgt dit deel van Reeve een heel eigen karakter. Uniek in Nederland, door de architectuur, de opzet en de ligging.

Gemoedelijk en vrij

Hier woon je aan een intiem straatje of de dijk, op een vrije dorpskavel, bij de sluis of aan de haven met een gezellig plein. Groene kades, beklinkerde straten, veel bomen en groene hagen bepalen het straatbeeld van Het Dorp. Gemoedelijk én vrij. Want waar je ook bent, overal ben je in contact met de prachtige natuur om je heen.

Een uniek schouwspel vanaf de kade

Langs de noordzijde van Het Dorp loopt de hoofdvaarroute en ligt het 'Waterplein' van Reeve. Stel je je eens voor hoe fantastisch je hier uitkijkt op het water waar watersporters en recreanten voorbijkomen. Dit is slechts één van de manieren waarop een unieke kwaliteit van het landschap haar weg vindt in Het Dorp.

Woningaanbod in Het Dorp

In De Dorpskern komt een grote variatie aan woningen. Net zoals je in de oude dorpskern ook ziet. Je kunt vrijstaand wonen op een dorpskavel, genieten van een riante 2 onder 1 kapwoning, gezellige rijwoning of een levensloopbestendige woning kopen. Er zijn zelfs bijzondere herenhuizen beschikbaar en wie op zoek is naar een unieke woning, is ook op zijn plek in Het Dorp. Echt voor elk wat wils. Heb je interesse in een woning in De Dorpskern fase 2? Meld je dan aan voor deze projectfase via de projectwebsite; https://www.nieuwbouw-reeve.nl/de-dorpskern. Je wordt dan via nieuwsbrieven op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen.

Kenmerken

Stad:
Reeve, Kampen
Prijs:
€ 370.000,- v.o.n. tot € 699.000,- v.o.n.
Woningtype:
Vrijstaand, halfvrijstaand, rijwoningen en herenhuizen
Plaats project op:  

Neem contact met mij op

Vul uw gegevens en eventuele vraag in en wij nemen zsm contact met u op.