Reeve, Kampen

Omschrijving


In Reeve komen zo’n 600 nieuwbouwwoningen, verdeeld over 3 deelgebieden. Er is gestart met Het Eiland. Nu volgen De Dorpskern en het gedeelte op de Klimaatdijk: De Werven. Deze 3 gebieden hebben allemaal hun eigen sfeer die zijn oorsprong vindt in het landschap. Het woningaanbod in Reeve is gevarieerd. Je hebt straks de keuze uit een 2 onder 1 kapwoning, bungalow, vrijstaand huis of een appartement in een kleinschalig appartementengebouw.

In Reeve woon je aan of dichtbij het water. Met je eigen boot vaar je straks zo de Randmeren en het IJsselmeer op. Op recreatief gebied is er van alles te doen in het dorp. Het recreatieve lint langs de Klimaatdijk verbindt Kampen en Reeve. Verder komt er een buitendijkse – en binnendijkse haven, een ligweide met strandje, een park en de dorpskern met de sluis. Dit wordt echt heel bijzonder.
In het eerste kwartaal van 2022 start de verkoop van de eerste projectwoningen.

Wilt u op de hoogte gehouden worden? Geef dan uw e-mail adres door via:
https://www.nieuwbouw-reeve.nl/service/contact

Voor meer informatie over het project kunt u ook terecht op:
https://www.morgeninreeve.nl
https://www.kavelsinkampen.nl


De Dorpskern in Reeve, daar wil je wonen

Wandel straks over de sluis naar de binnenhaven, geniet van mooie doorzichten naar groene oevers en boten die voorbij varen over het Reevediep. Het Dorp in Reeve wordt een intieme en gezellige plek om te wonen! Nieuw, duurzaam en midden in de natuur. Op allerlei manieren komt het karakter van de omliggende IJsseldorpen terug. Toch krijgt dit deel van Reeve een heel eigen karakter. Uniek in Nederland, door de architectuur, de opzet en de ligging.


Wonen op De Werven: nergens mee te vergelijken

Nergens in Nederland is het eerder gedaan: een dijk zo breed maken, dat je erop kunt wonen. In Reeve durven we uniek te zijn en laten we de klimaatdijk en nieuwbouwwoningen opgaan in elkaar. De geclusterde woningen liggen als kleine eilandjes in een parkachtig landschap. Op die manier beleef je overal de unieke natuur om je heen. Ontdek hoe bijzonder De Werven in Reeve wordt.

Wil je als eerste van Nederland wonen op een Klimaatdijk waar je vrij uitkijkt op het water en Nederland op zijn mooist beleeft? Het landschap krijgt een open parkachtig karakter met ruig grasland en vegetatie passend binnen het dijklandschap. De beleving van het hoogteverschil wordt versterkt door het creëren van terrassen, waarbij steile taluds het hoogteverschil opvangen.

Kenmerken

Stad:
Kampen
Woningtype:
Diverse woningtypen
Plaats project op:  

Neem contact met mij op

Vul uw gegevens en eventuele vraag in en wij nemen zsm contact met u op.