Zwette 14, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 285.000,- k.k.
Postcode:
8032XM
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
111m²
Perceeloppervlakte:
161m²
Inhoud:
384m³
Bouwperiode:
1973
Plaats woning op:  




  • Aan een rustige straat gelegen, goed onderhouden en complete eengezinswoning met 4 slaapkamers, voor- en achtertuin, berging en carport.

    Dit fijne gezinshuis is gelegen in de geliefde wijk Aa-landen. Deze wijk is niet ver gelegen van het historisch stadscentrum van Zwolle en de op- en afrit van de A28. Kenmerken van deze wijk zijn: ruim opgezet, (kind)vriendelijk, veel groen, eigen scholen en sportvoorzieningen. De recreatieplas de Wijde Aa, het wandelgebied Westerveld en diverse fietspaden zijn snel te bereiken. 

    De woning is gebouwd in 1973, voorzien van diepe en fraai aangelegde achtertuin, stenen berging en een carport.

    Indeling: 

    Begane grond:
    Via de hal/entree met meterkast en toilet (2017) zijn zowel woonkamer als keuken te bereiken. De keuken bevindt zich aan de voorzijde en is in 2012 volledig opnieuw ingericht en vervolgens op een nette manier gebruikt waardoor het geheel er als nieuw uit ziet. De woonkamer is tuingericht en biedt toegang tot tuin, de open haard zorgt voor veel sfeer en warmte. Tevens wordt de begane grond verwarmd middels vloerverwarming.

    Eerste verdieping:
    Overloop, 3 slaapkamers en de badkamer. Ook de badkamer is in 2012 vernieuwd en ingericht met een douche, toilet en wastafel.

    Tweede verdieping:
    Voorzolder met veel bergruimte, aansluitingen voor de wasapparatuur en de de cv-ketel (2015). Verder is er een vierde slaapkamer.

    De achtertuin is gelegen op het zuidoosten en biedt veel privacy. De tuin is in 2016 opnieuw aangelegd en dit jaar is de schutting deels vernieuwd.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.