Zwemmer 2, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 285.000,- k.k.
Postcode:
8032XE
Ligging:
aan park
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
102m²
Perceeloppervlakte:
121m²
Inhoud:
320m³
Bouwperiode:
1973
Plaats woning op:  




  • Heerlijk rustig wonen aan de rand van de wijk Aa-landen met de natuur vlakbij.

    Deze prima onderhouden en UITGEBOUWDE eengezinswoning met ZONNEPANELEN is gelegen op een mooie plek in de wijk. De natuur is vlakbij, het natuurgebied 'Het Westerveldse Bos", de Wijde Aa en het buitengebied Langenholte liggen allemaal binnen handbereik.

    Dit fijne gezinshuis is gelegen in de geliefde wijk Aa-landen. Deze wijk is niet ver gelegen van het historisch stadscentrum van Zwolle en de op- en afrit van de A28. Kenmerken van deze wijk zijn: ruim opgezet, (kind)vriendelijk, veel groen, eigen scholen en sportvoorzieningen. De recreatieplas de Wijde Aa, het wandelgebied Westerveld en diverse fietspaden zijn snel te bereiken.

    Het huis kent een prima indeling met aan de achterzijde een heerlijk lichte uitgebouwde en tuingerichte woonkamer en aansluitend een de keuken aan de voorzijde. Twee grote slaapkamers en een badkamer op de 1e verdieping en een vaste trap naar de zolderverdieping met dakkapel waar inmiddels een derde slaapkamer en een bergruimte is gerealiseerd.

    In de voortuin staat een stenen berging voorzien van elektra. De achtertuin is gelegen op het westen, bereikbaar via de woonkamer maar ook via de "achterom". Door de ligging op een vrije hoek is er vanaf de middag tot zonsondergang zon!

    Indeling:
    Entree, hal met toilet, aan de voorzijde bevindt zich de keuken in hoekopstelling voorzien van een magnetron, oven, gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en een vaatwasser. De achterzijde is over de volle breedte uitgebouwd waardoor er een royale woonkamer is ontstaan met veel lichtinval door de 2 dakramen.

    1e Verdieping:
    Overloop, twee grote slaapkamers over de volledige breedte van het huis. De moderne betegelde badkamer is voorzien van een royale douchehoek, wastafelmeubel en 2e toilet.

    2e Verdieping:
    Zodra je met de vaste trap op deze verdieping komt, sta je op de royale overloop met c.v.-ketel, mechanische ventilatie unit en de opstelling voor het witgoed. Deze ruimte is ook uitermate geschikt voor een extra kamer of een (thuis) werkplek. Verder is er nog een royale bergruimte en aan de achterzijde bevindt zich nog een mooie slaapkamer met dakkapel.

    - buitenschilderwerk 2018
    - 8 stuks zonnepanelen
    - buitenzonwering
    - vloerverwarming (bijverwarming)
    - uitbouw begane grond 2007

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.