Zalmkolk 17, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 639.000,- k.k.
Postcode:
8017PB
Ligging:
aan park
Woningtype:
villa
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
10
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
219m²
Perceeloppervlakte:
626m²
Inhoud:
760m³
Bouwperiode:
1990
Plaats woning op:  




  • Te mooi om waar te zijn?

    Wilt u wonen op de rand van het buitengebied en de woonwijk Zwolle-Zuid met al haar voorzieningen en ook nog eens in 7 minuten fietsen in de historische binnenstad zijn?

    Dat kan aan de Zalmkolk 17, werkelijk een unieke ligging……

    In een kleinschalige villawijk in de wijk Schelle, staat deze verassend ruime vrijstaande villa met diverse mogelijkheden op een prachtige kavel van maar liefst 626 m².

    De ligging is meer dan uitstekend te noemen. Omgeven door soortgelijke vrijstaande villa’s aan de rand van de wijk Schelle, welke bekend staat om haar goede en vele voorzieningen. Zo zijn er op loopafstand een winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen, scholen en (sport) verenigingen aanwezig. Ook zijn de uiterwaarden van de IJssel, waar het heerlijk wandelen of fietsen is, op loopafstand bereikbaar. De historische binnenstad, NS station en uitvalswegen liggen eveneens op korte (fiets) afstand.

    De woning is gebouwd in 1990, kenmerkt zich onder andere door de ligging nabij het buitengebied maar ook door de vele mogelijkheden die deze woning biedt. Zo kan men wonen en werken uitstekend combineren maar ook slapen en baden op de begane grond behoort tot de mogelijkheden. Ook kunnen er meerdere generaties hier gehuisvest worden. Wilt u toch liever een garage, dan kan de oorspronkelijke indeling weer worden hersteld. De tuin is fraai aangelegd met diverse terrassen, fruitbomen, gazon, vijver, tuinhuis met sauna en buitendouche en heeft een uitstekende ligging op het zuiden, oosten èn westen waardoor er altijd een heerlijke plek in de zon te vinden is. Door de vrije ligging is er optimale privacy!

    De indeling is als volgt:

    Entree, grote hal, garderobe, keuken, een tv-kamer en een werkkamer (tevens in te richten als slaapkamer of als garage, zie hiervoor de plattegrond). De sfeervolle L-vormige woonkamer is voorzien van een open haard en de vele ramen zorgen voor veel licht. Een schuifpui geeft toegang tot één van de zonnige terrassen (Zuiden en Westen). De grote halfopen eetkeuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals gaskookplaat, oven, magnetron, vaatwasser, koelkast, afzuigkap en vloerverwarming.

    Vanuit de woonkamer is er een tussenhal bereikbaar welke tevens toegang geeft tot de tuin maar ook naar de berging/bijkeuken en de schuur. De berging/bijkeuken is ingericht met een keukenblok en aansluitingen voor de wasapparatuur. De schuur is bereikbaar via de berging/bijkeuken en van buiten. Deze schuur is uitermate geschikte voor het stallen van uw fietsen en overige (tuin)spullen. Op de eerste verdieping van dit deel van het huis is een “studio” met een woonkamer, 2 slaapkamers en eigen badkamer met douche en toilet.

    1e Verdieping:
    Grote overloop met dakkapel voor daglichttoetreding, 3 prachtige ruime slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer beschikt over een royale op maat gemaakte kastenwand. De badkamer is keurig ingericht en voorzien van een douche, ligbad, wandcloset, wastafelmeubel, handdoekenradiator en is geheel betegeld.

    2e Verdieping:
    Via een vlizotrap komt men op een flinke zolderruimte met volop opbergmogelijkheden waar over de hele breedte kan worden gelopen.

    Kortom, een royale vrijstaande woning op een grote kavel in de wijk Schelle, in een kleinschalige villawijk. Bekijk de foto’s, video en plattegrond en maak snel een afspraak voor een bezichtiging, dit huis moet u beleven!

    Algemeen:
    -Bouwjaar 1990;
    -Perceeloppervlakte 626 m²;
    -Geschikt om te slapen op de begane grond (voorbereidingen voor badkamer zoals water en afvoer aanwezig)
    -Geschikt om te wonen en werken;
    -Geschikt om als meer-generatiewoning te gebruiken;
    -Mogelijkheid tot creëren van een garage (zie de plattegrond met deze optie);
    -Oprit voor 2 en zelfs 3 auto’s
    -Ruime tuin rondom met veel privacy en altijd zon!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.