Wismarstraat 77, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 365.000,- k.k.
Postcode:
8017VA
Ligging:
in woonwijk
Woningtype:
portiekflat
Soort bouw:
bestaand
Garage:
Ja
Kamers:
3
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
105m²
Inhoud:
260m³
Bouwperiode:
2004
Plaats woning op:  




  • Luxe 3-kamer appartement met eigen parkeerplaats en fraai balkon op het zuiden gelegen op een toplocatie in Zwolle. Bovendien een ideale ligging op de derde woonlaag, waardoor een prachtig uitzicht over de wijk!

    Dit keurige appartementencomplex is gelegen in de wijk Hanzeland, net achter het NS-station, dichtbij uitvalswegen en de historische binnenstad van Zwolle. Het complex heeft een afgesloten parkeerterrein waar een vaste, eigen parkeerplaats tot het appartement behoort. Via de centrale hal met postvakken kunt u zowel met de lift als de trap het appartement bereiken. Op de begane grond is een eigen (fietsen)berging aanwezig.

    Indeling:
    Ruime hal, een ruimte met opstelling van de cv ketel, meterkast en directe toegang tot 2 slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. De lichte en ruime slaapkamers zijn resp. 14 m2 en 10 m2 groot. De ruime nette badkamer is voorzien van een ligbad, moderne wastafel en een douche. Vanuit de hal komt u in de zeer riante en lichte woonkamer met open keuken. De royale woonkamer is voorzien van een laminaat vloer en biedt veel lichtinval middels grote raampartijen.
    De moderne open keuken (2019) is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast en vaatwasser. Extra opbergruimte is terug te vinden in een ruime berging, waar zich tevens de wasmachine aansluiting bevindt. Hier is ook ruimte voor een grote(re) vriezer.

    Het balkon van dit appartement biedt voldoende ruimte voor een grote eettafel of een loungeset. Door de gedeeltelijk inpandige opstelling is het mogelijk om zowel te genieten in de zon of om de schaduw op te zoeken.

    Kenmerken
    - VVE bijdrage € 138,50;
    - Hoge mate van veiligheid, privacy, rust en comfort;
    - Energielabel B;
    - Grote raam in woonkamer voorzien van een screen;
    - Luxe afgewerkt complex;
    - Zeer gunstig gelegen t.o.v. NS Station, uitvalswegen en stadscentrum;
    - Vloeren en muren goed geïsoleerd;
    - Eigen parkeerplaats;

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.