Wipstrikkerallee 23, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 415.000,- k.k.
Postcode:
8023DR
Ligging:
in woonwijk
Woningtype:
herenhuis
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
6
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
151m²
Perceeloppervlakte:
249m²
Inhoud:
565m³
Bouwperiode:
1928
Plaats woning op:  




  • Karakteristiek en keurig onderhouden herenhuis, met diepe voor- en achtertuin, berging en achterom, gelegen aan één van de mooiste straten van Zwolle op korte afstand van stadscentrum en de uitvalswegen.

    Het huis heeft nog veel karakteristieke elementen uit de 30'er jaren, maar is daarnaast ook voorzien van modern en stijlvol comfort qua keuken, sanitair en afwerking.

    Indeling:

    Begane grond:
    Hal met vestibule en granito vloer, toilet met wandcloset, trapopgang en toegang tot de diepe, goed bruikbare kelder. De woonkamer met erker is voorzien van een open haard en een eiken vloer. De keuken is deels in de uitbouw geplaatst, voorzien van vloerverwarming en is ingericht met gasfornuis met oven, afzuigkap, magnetron, koelkast en vaatwasser. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar.

    1e verdieping:
    Overloop met 3 slaapkamers waarvan de 2 grootsten zijn voorzien van inbouwkasten en openslaande deuren naar beide balkons. De royale en licht betegelde badkamer is voorzien van een granito vloer met vloerverwarming en ingericht met een douche, ligbad en dubbele wastafel. Verder is er een separaat toilet op deze verdieping.

    2e verdieping:
    Middels vaste trap bereikbare en geïsoleerde verdieping met een berging en de cv-ketel. Tevens zijn hier nog 2 ruime slaapkamers. Een trapje geeft toegang tot de vliering met bergruimte.

    Aan de achterkant zijn er openslaande tuindeuren die toegang geven tot de besloten, diepe, groene tuin (19 meter diep!) met houten berging en waar het heerlijk vertoeven is. Tevens is er aan de voorzijde ook een mooie tuin op het Zuidwesten (9x6 m1) welke door de parallelweg en de begroeiing veel privacy biedt. Ook is er aan de voorzijde een praktische fietsenberging. De tuin is tevens te bereiken via een achterom.

    Algemeen:
    - karakteristiek ruim herenhuis gelegen aan een mooie laan.
    - comfortabel qua voorzieningen.
    - afgesloten achterom ideaal voor spelende kinderen en privacy.
    - Buitenschilderwerk 2014.
    - CV 1996

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.