Wipstrikkerallee 19, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 375.000,- k.k.
Postcode:
8023DR
Ligging:
in woonwijk
Woningtype:
herenhuis
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
6
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
144m²
Perceeloppervlakte:
176m²
Inhoud:
480m³
Bouwperiode:
1928
Plaats woning op:  




  • Karakteristiek en keurig onderhouden herenhuis, met voor- en achtertuin met stenen schuur en achterom, gelegen aan één van de mooiste lanen van Zwolle op korte afstand van stadscentrum en de uitvalswegen.

    Het huis heeft nog veel karakteristieke elementen uit de 30'er jaren, maar is daarnaast ook voorzien van modern en stijlvol comfort qua keuken, sanitair en afwerking.

    Indeling:

    Begane grond:
    Hal met vestibule, moderne toiletruimte met hangend closet met inbouwreservoir, trapopgang en toegang tot de diepe, goed bruikbare kelder. De vloer in de hal en het toilet is voorzien van klassiek Belgisch hardsteen. De diepe woonkamer, met stucplafond en erker, is voorzien van een strakke gashaard. De vloer is voorzien van eiken vloerdelen en vanuit de woonkamer is er toegang tot de luxe Bulthaup keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals o.a. een gaskookplaat met afzuigkap, combimagnetron, koelkast en vaatwasser.

    1e verdieping:
    Overloop met de traditionele traphekken en 3 slaapkamers waarvan de grootste is voorzien van een vaste kastenwand en openslaande deuren naar balkon. De royale en licht betegelde badkamer is voorzien van een douchecabine, ligbad, wastafel en 2e toilet.

    2e verdieping:
    Middels vaste trap bereikbare en volledig geïsoleerde verdieping met een berging voorzien van aansluitingen voor de was-apparatuur en de cv-ketel. Tevens zijn hier nog 2 ruime slaapkamers met dakkapel. Een trapje geeft toegang tot de vliering met bergruimte.


    Aan de achterkant zijn er openslaande tuindeuren die toegang geven tot de besloten, groene tuin (9x6,5 m1) waar het heerlijk vertoeven is. Tevens is er aan de voorzijde ook een heerlijke tuin op het Zuidwesten (10x6,5 m1) welke door de parallelweg en de begroeiing veel privacy biedt. Ook is er aan de voorzijde een praktische fietsenberging.

    Algemeen:
    - karakteristiek ruim herenhuis gelegen aan een mooie laan.
    - comfortabel qua voorzieningen.
    - afgesloten achterom ideaal voor spelende kinderen en privacy.
    - Buitenschilderwerk 2016.
    - Volledig dubbel glas (m.u.v. toiletraam)

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.