Wipstrikkerallee 162, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 490.000,- k.k.
Postcode:
8023DN
Ligging:
in woonwijk
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
7
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
144m²
Perceeloppervlakte:
537m²
Inhoud:
495m³
Bouwperiode:
1954
Plaats woning op:  




  • Dit Herenhuis is prachtig gelegen aan de lommerrijke Wipstrikkerallee, met een prachtige tuin, een ruime garage en een carport voor bijvoorbeeld uw caravan of camper. De woning is aan de achterzijde uitgebouwd ter plaatse van de woonkamer en de 1e verdieping. Deze leefruimte's zijn hierdoor aanzienlijk vergroot.

    Het is prachtig wonen aan de Wipstrikkerallee! Een van oudsher brede laan met aan weerszijden een ventweg en een markante rij bomen. De historische binnenstad, winkels, scholen, uitvalswegen, Isala Klinieken en andere voorzieningen bevinden zich allemaal in de directe omgeving.

    Indeling is als volgt:

    Begane grond:
    Ruime entree met toilet en meterkast. De L-vormige living (ca. 60m2) is voorzien van een parketvloer en een schuifpui naar de tuin. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de studeer-, werkkamer maar deze is ook uitermate geschikt om in te richten als een speelkamer of juist een plek om rustig een boek te lezen. De keuken is ingericht met de volgende apparatuur: inductiekookplaat, afzuigkap, koeler, vriezer, magnetron en een vaatwasser. vanuit de keuken is tevens de kelder bereikbaar.

    1e Verdieping:
    Ruime overloop, maar liefst 4 slaapkamers waarvan er 1 uitzonderlijk groot is en mogelijk nog gesplitst kan worden. De badkamer (2006) is ingericht met douche, toilet en wastafelmeubel voorzien van 2 kranen.

    2e Verdieping:
    Middels een vaste trap bereikbare zolder.

    De achtertuin is onder architectuur aangelegd, gelegen op het zonnige Zuid-Westen en biedt enorm veel privacy vanwege de hoge bomen.

    Algemeen:
    - Perceeloppervlakte 537 m2;
    - Buitenschilderwerk 2014;
    - Uitgebouwde woonkamer (1968);
    - Uitbouw op de eerste verdieping (2002)
    - Bouw carport (2005)
    - Grotendeels voorzien van dubbele beglazing.
    - C.v. combiketel 2001.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.