Wipstrikkerallee 102, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 534.000,- k.k.
Postcode:
8023DM
Ligging:
in woonwijk
Woningtype:
herenhuis
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
6
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
150m²
Perceeloppervlakte:
413m²
Inhoud:
468m³
Bouwperiode:
1934
Plaats woning op:  




  • Deze is woning is middels een tweetal open huizen op donderdag 23 en vrijdag 24 november 2017, tussen 14:00 en 17:00 uur te bezichtigen.


    UNIEK HERENHUIS in de WIPSTRIK!!!

    Deze statige hoekwoning staat op een kavel van maar liefst 413m2 eigen grond, beschikt over 5 slaapkamers, een vrijstaande garage en een oprit voor tenminste 3 auto's. Maar ook de ligging is prachtig, de ruime tuin is gelegen op het zonnige Zuidwesten en biedt volop privacy, rust en stilte. Verder heeft het huis nog veel karakteristieke elementen uit de 30'er jaren, maar is daarnaast ook voorzien van modern en stijlvol comfort qua keuken, sanitair en afwerking.

    Het is prachtig wonen aan de Wipstrikkerallee, een van oudsher brede laan met aan weerszijden een ventweg en een markante rij bomen. De historische binnenstad, winkels, scholen, uitvalswegen, Isala Klinieken en andere voorzieningen bevinden zich allemaal in de directe omgeving.

    Indeling is als volgt:

    Begane grond:
    Via de overdekte entree komt u in de vestibule en vervolgens in de hal met het toilet en een kelder. De woonkamer heeft een erker aan de voorzijde en een houtkachel zorgt voor een heerlijke warmte. Aan de achterzijde bevindt zich de woonkeuken met fraaie achterpui met openslaande tuindeuren en een houten vloer. De keuken is in 2016 vernieuwd en voorzien van de volgende inbouwapparatuur: gaskookplaat, afzuigkap (verwerkt in het plafond), koelkast, heteluchtoven, vaatwasser en een quooker voor direct warm water.

    1e verdieping:
    Via de fraaie trappartij met zijlicht bereikt u de 1e verdieping met 3 slaapkamers, waarvan 2 voorzien zijn van een inbouwkast. De complete badkamer is ingericht met een ligbad, douchehoek en een wastafel. Tevens is er een separaat toilet. De 2 grootste slaapkamers beschikken ieders nog over een eigen balkon.

    2e verdieping:
    De 2e verdieping is verdeeld in een grote voorzolder met opstelling CV-ketel (2014) en aansluitingen voor de wasapparatuur. Verder zijn hier nog 2 slaapkamers en een bergzolder.

    De diepe voortuin en de fraai aangelegde achtertuin geven volop privacy en zicht op oude bomen. De diepe achtertuin is gunstig op de zon gelegen waar u volledig in alle rust en vrijheid kunt genieten. Ook is er een gezellige overkapping met houtkachel en een houten garage welke over de volledige diepte een vliering heeft en plaats biedt aan bijvoorbeeld een auto of motor. De achtertuin is zowel middels de garage als de zij-ingang(en) te bereiken.

    Algemeen:
    - Stijlvol en karakteristiek ruim herenhuis gelegen aan de lommerrijke Wipstrikkerallee.
    - Comfortabel qua voorzieningen zoals keuken, badkamer, isolatie en centrale verwarming.
    - Buitenschilderwerk 2017.
    - Nagenoeg geheel dubbel glas.
    - Diepe oprit (3 auto’s) met grote, verwarmde garage en elektrische deur.
    - Achtertuin gelegen op het zuidwesten met volop privacy.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.