Weteringpark 781, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 139.000,- k.k.
Postcode:
8025AM
Ligging:
aan water
Woningtype:
galerijflat
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, zonneterras
Kamers:
2
Slaapkamers:
1
Woonoppervlakte:
55m²
Inhoud:
180m³
Bouwperiode:
1961
Plaats woning op:  




  • Tussen de villa’s in de wijk Wipstrik, omgeven met groen en aan het Almelose kanaal staat de Zalnéflat: van oudsher een full- service appartementencomplex voor senioren met als doelgroep 55+, echter bewoning door alle leeftijden is inmiddels ook mogelijk. De historische binnenstad van Zwolle is binnen enkele minuten te bereiken, evenals het station, Isala ziekenhuis en uitvalswegen als de A28.

    Op de 9e en tevens bovenste verdieping van het complex bevindt zich dit nette 2-kamer appartement (ca. 55 m2 woonoppervlakte) MET SCHITTEREND UITZICHT op het Almelose kanaal door de grote en vele raampartijen. Het terras is nagenoeg rondom en beslaat circa 56 m2 en is gelegen op het zonnige Zuidwesten. Er is een inpandige berging op de begane grond.

    De indeling van het appartement is als volgt:
    Entree, hal, woonkamer met open keuken en halfopen slaapkamer met badmaker en suite.

    - De kosten voor dit Basis- Service Pakket bedragen € 197,76 per maand.
    - Het voorschot voor de stookkosten bedraagt € 80,00 per maand.
    - De VvE bijdrage (inclusief water, exclusief elektra) bedraagt circa € 119,98 per maand.

    Algemeen:
    - Geschikt voor eigen bewoning, of ook als belegging (geschikt voor verhuur)
    - Vrij uitzicht & veel lichtinval: Natuur, water, lucht bepalen het uitzicht.
    - Natuurlijke ligging & omgeving: in de geliefde, groene wijk Wipstrik. Direct naast het gebouw ligt een kleine kruiden- en bloementuin, waar u zelf in overleg met de flat ook een stukje tuin kunt houden. Aan de overkant van het Almelose Kanaal vindt u park "Nooterhof". Daar kunt u actief of passief genieten van bijen-, vlinder-, kruiden- en groentetuinen. Via park "De Wezenlanden" wandelt of fietst u de oude binnenstad van Zwolle in. Gaat u de andere kant op, dan bent u zo de stad uit.
    - Veel service- en zorgmogelijkheden: U kunt hier zelfstandig wonen, met net zo veel of weinig verzorging als u wilt. Diensten die u automatisch krijgt: ophalen van oud papier en vuilnis, receptie, bemiddeling bij verkrijgen van huishoudelijke of verpleegkundige hulp, schoonhouden van gemeenschappelijke ruimten. Desgewenst kunt u gebruik maken van gemakken als: maaltijdbezorging, medische hulpverlening, wassen & strijken, logeerkamers, schoonmaak, technische dienst, boodschappenhulp, recreatieve en culturele activiteiten. In de nabijheid bevindt zich een buurtsupermarkt, die ook thuis bezorgt.
    - Goede toegankelijkheid: Gebouw en woning zijn rolstoelvriendelijk. Het appartement ligt vlakbij de lift en trappen. U woont er gelijkvloers.
    - Goede bereikbaarheid: gunstige ligging dichtbij de historische binnenstad en uitvalswegen (A28). Vanaf de dichtbij gelegen bushalte bent in 8 minuten bij het NS-station.
    - Verkoper (gevolmachtigde) is geen bewoner en dit nimmer geweest, derhalve is de historie niet geheel bekend en is er geen vragenlijst aanwezig.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.