Wanningstraat 203, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 399.000,- k.k.
Postcode:
8031ZV
Ligging:
aan water
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
147m²
Perceeloppervlakte:
178m²
Inhoud:
551m³
Bouwperiode:
2004
Plaats woning op:  




  • Schitterend aan het water gelegen verrassend ROYALE SPLIT-LEVELWONING welke zeer zorgvuldig is bewoond en beschikt over een grote vlonder op het Zuid-Westen, dakterras op de 1e verdieping en inpandige berging.

    Aan de achterzijde van de woning is er via een grote schuifpui fantastisch zicht op een mooie vijver wat het gevoel van ruimte versterkt. Aan de voorzijde is er een parkeerplaats op eigen terrein voor twee auto’s, vlak voor de inrit is er een mogelijkheid om een derde auto te parkeren.

    Dit woonhuis ligt nabij het winkelcentrum van Holtenbroek, op loop-/fietsafstand van het stadscentrum, nabij sportfaciliteiten, diverse scholen en rondom veel groen en er is goede ontsluiting via de A-28.

    De indeling van de woning is als volgt:

    Ruime entree met toilet, meterkast, tussendeur naar de berging. Woonkeuken aan de voorzijde met ruime trapkast. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De ruime woonkamer met massief houten vloer en hoog plafond ligt aan de achterzijde en ligt lager dan de woonkeuken (split-level). Door de grote glazen pui is er veel zonlicht en een prachtig uitzicht over het water.

    Aan de achterzijde is er aan het water een prachtig terras gesitueerd. Veel ruimtegevoel en geen tuinonderhoud. Door de ligging kunt u zomers als het zonnetje schijnt hier tot laat in de avond van genieten.

    Op de eerste verdieping is er een ruim 2e terras. Verder is er een zeer royale slaapkamer (2 mogelijk) met ramen aan de voor- en achterzijde. De badkamer is ingericht met een wastafelmeubel, toilet en douche, tevens is er een wasruimte met aansluitingen voor de wasapparatuur.

    Op de tweede verdieping bevinden zich nog eens 3 slaapkamers en een berging met opstelling voor de cv-ketel en de zonneboiler.

    Kortom een woning die achter de voordeur een enorme ruimte verbergt die u door een bezoekje moet komen ervaren!

    Algemeen:
    * Geheel geïsoleerd.
    * CV-ketel en zonneboiler
    * Schitterend gelegen op Zuid-Westen.
    * Voorzien van horren en elektrisch bedienbare screens en zonnescherm.
    * Eigen parkeerplaats voor 2 à 3 auto's
    * 3 buitenkranen

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.