Wagenschuurstraat 8, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 295.000,- k.k.
Postcode:
8043XW
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
121m²
Perceeloppervlakte:
99m²
Inhoud:
375m³
Bouwperiode:
2007
Plaats woning op:  




  • Bijzondere en heerlijk ruime tussenwoning op een unieke woonlocatie centraal in de wijk Stadshagen gelegen.

    Dit onder architectuur gebouwde woningproject met zowel koop- als huurwoningen- en appartementen, is gebouwd in 2007, waarbij volop aandacht is besteed aan energiezuinige woningbouw in een groene, zoveel mogelijk milieuvriendelijke omgeving.

    Naast het privé eigendom met eigen tuin zijn er ook gezamenlijke tuinen die vakkundig zijn aangelegd en volop speelplezier voor kinderen bieden. Over het project verspreid zijn er ook gemeenschappelijke plantsoenen, paden en een fietsenberging. Het wijkgevoel is gezellig en betrokken en er worden regelmatig activiteiten georganiseerd, zonder dat daaraan een verplichting ten grondslag ligt.

    De woning is goed onderhouden, neutraal afgewerkt en beschikt over een gunstige indeling. Naast de ruime woonkamer en open keuken vindt u op de 2 verdiepingen in totaal 4 ruim bemeten slaapkamers en een complete badkamer. De fraaie raampartijen in de woning geven het huis een bijzonder, speels karakter en dragen bij aan een uitstekende lichtinval.

    De achtertuin ligt op het zuidwesten en is mooi aangelegd en heeft een besloten karakter. Via de achterzijde is door middel van een pad de tuin bereikbaar.

    Indeling:
    Begane grond:
    entree, hal met meterkast, toilet en trapopgang. De woonkamer is tuingericht en via de dubbele tuindeuren is er toegang tot de achtertuin. Aan de voorzijde is de keuken gesitueerd. Vanuit de grote raampartij is er een mooi uitzicht op de prachtig aangelegde binnentuin. De nette keuken is voorzien van inbouwapparatuur, waaronder een vaatwasser, combimagnetron en kookplaat.

    Eerste verdieping:
    Op deze verdieping zijn 2 royale slaapkamers, waarvan één slaapkamer zelfs uitgebreiden worden met een inloopkast, werk-/ studeer ruimte of een extra slaapkamer. De badkamer is compleet uitgerust met een luxe douchecabine, tweede toilet en een vaste wastafel met meubel.

    Tweede verdieping:
    Door de dakkapel is er een enorm grote slaapkamer en is er ook nog volop bergruimte. De voorzolder biedt ruimte aan de zonneboiler en wasmachine opstelling.

    Algemeen:
    -Eco-Bouw, zonneboiler met collectoren t.b.v. warmwater,
    -Constructie is houtskeletbouw; gebruik van duurzame materialen.

    Tevens wordt de koper mede-eigenaar (VVE - MMWZ-MEANDER) van de grote berging, de gemeenschapsruimte en de gezamenlijke tuinen, waarvoor een (geringe) maandelijkse bijdrage (€ 6,27 per maand) wordt betaald.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.