Van Langelomarke 29, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 250.000,- k.k.
Postcode:
8016DK
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
105m²
Perceeloppervlakte:
120m²
Inhoud:
355m³
Bouwperiode:
1988
Plaats woning op:  




  • Royale, uitgebouwde woning met voor- en achtertuin, berging en achterom in de buurt Oldenelerlanden.

    Het woonhuis is gelegen in de wijk Zwolle Zuid nabij voorzieningen. Zo liggen het uitgebreide winkelcentrum van Zwolle-Zuid, diverse basisscholen en sportvoorzieningen op loopafstand van de woning. Het Schellerpark, een kinderboerderij en het buitengebied Oldeneel met zijn weilanden en het stroomgebied van de IJssel bevinden zich in de directe omgeving.

    Bijzonder aan het woonhuis is de fraaie uitbouw aan de achterzijde met grote raampartijen, hierdoor is de leefruimte op de begane grond flink vergroot.

    Begane grond:
    Entree, hal met meterkast, toilet (2015) en de woonkamer. De uitgebouwde woonkamer is tuingericht en heerlijk licht door de vele raampartijen. In de uitbouw is een scheidingswand geplaatst (eenvoudig te verwijderen indien gewenst) waardoor er een praktische bijkeuken is ontstaan. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koelkast, heteluchtoven, gaskookplaat en afzuigkap.

    1e verdieping:
    Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Aan de achterzijde is een brede dakkapel geplaatst waardoor de 2 slaapkamers nog ruimer zijn geworden.

    2e verdieping:
    Middels een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Voorzolder met toegang tot een 4e slaapkamer. De voorzolder biedt veel bergruimte en plaats aan de wasapparatuur en de cv-installatie (2018).

    De achtertuin heeft een gunstige ligging op het zuiden. De tuin is keurig aangelegd en beschikt over een berging en een achterom.

    Algemeen:
    * Uitgebouwde woning op een uitstekende locatie;
    * Gelegen nabij diverse voorzieningen zoals het Schellerpark, basisscholen, uitgebreid winkelcentrum en sportvoorzieningen;
    * Goed afgewerkt en onderhouden huis met een tuin gelegen op het zuiden.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.