Van Hornmarke 9, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 595.000,- k.k.
Postcode:
8016GR
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, tuin rondom
Garage:
Ja
Kamers:
6
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
143m²
Perceeloppervlakte:
399m²
Inhoud:
621m³
Bouwperiode:
1988
Plaats woning op:  




  • In een rustige buurt in Zwolle Zuid, vind je deze ruime vrijstaande woning. De woning heeft een ideale ligging, met op loopafstand noodzakelijke voorzieningen zoals diverse winkels en supermarkten, huisartsen maar ook diverse scholen. De buurt is rustig, kindvriendelijk en heeft meerdere groenvoorzieningen, sportverenigingen en wandelparken en natuurlijk de IJssel.

    Het betreft een ruime keurig onderhouden vrijstaande woning met een slaapkamer en badkamer op de begane grond én een garage. Met 5 slaapkamers, garage, oprit en een totale woonoppervlakte van 143 m2, is dit de ideale woning voor gezinnen maar ook prima geschikt voor wat ouderen vanwege het "slapen en baden" op de begane grond. De achtertuin is gelegen op het zonnige zuidwesten en is een heerlijke plek om te verblijven. Zowel de oprit, als de ruime garage bieden een eigen parkeergelegenheid.

    Indeling

    Begane grond
    Via een lange oprit bereik je de entree van de woning. De hal biedt toegang tot het toilet, meterkast en de slaapkamer met badkamer en suite. Vanuit deze hal krijg je ook toegang tot de woonkamer.

    Bij binnenkomst in de living tref je een royale ruimte met aan de achterzijde de gesloten keuken. De openhaard is een sfeervolle toevoeging in de ruimte en brengt een subtiele scheiding aa tussen woonkamer en de eetkamer. De brede schuifpui, maakt het mogelijk om op zomerse dagen de woonruimte te verlengen met de tuin.
    De keuken is eenvoudig ingericht maar biedt veel ruimte om deze naar eigen wensen in te vullen. Vanuit de keuken is ook de bijkeuken te bereiken, hier tref je tevens de cv-ketel aan en de wasapparatuur.

    Eerste verdieping
    Vanuit de overloop krijg je toegang tot 4 slaapkamers, een bergkamer en een badkamer. Het trapluik op de overloop geeft toegang tot de bergzolder.

    De slaapkamers zijn stuk voor stuk prima bemeten en bieden plek voor een bed, kast en eventueel een bureau. De grootste kamer beschikt over een inbouwkast en een balkon. De badkamer is keurig ingericht met een douche, wastafel en tweede toilet.

    Bijzonderheden:

    - Vrijstaande woning
    - 143 m2 woonoppervlakte
    - 5 slaapkamers, waarvan 1 op de begane grond met badkamer en suite
    - 15 stuks zonnepanelen (opbrengst circa 4.300 kwh)
    - Keurig verzorgd en onderhouden
    - Tuin op het zuidwesten
    - Eigen parkeergelegenheid (oprit + garage)
    - Rustige buurt
    - Autoluwe straat
    - Winkelcentrum nabij
    - Noodzakelijke voorzieningen op loopafstand
    - Uitstekende bereikbaarheid

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.