Van Diemenstraat 21, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 199.500,- k.k.
Postcode:
8023WX
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
4
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
72m²
Perceeloppervlakte:
140m²
Inhoud:
235m³
Bouwperiode:
1956
Plaats woning op:  




  • Heerlijk licht woonhuis voorzien van een moderne keuken, badkamer en een heerlijke diepe tuin met achterom! De woning is gelegen in de geliefde wijk Wipstrik nabij de binnenstad van Zwolle, scholen en diverse uitvalswegen.

    De woning is op diverse punten gemoderniseerd, zo is de badkamer vernieuwd, ligt er op elke verdieping een houten vloer en er is volledig dubbel glas. De woonkamer met openslaande deuren naar de tuin is voorzien van een mooie eiken parketvloer. In de open keuken is een moderne L-vormige keukenopstelling geplaatst welke is voorzien van een koelkast, vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap en combioven. Op de eerste verdieping zijn 2 ruime slaapkamers aanwezig, welke zijn voorzien van een vaste kast(en). De badkamer is vergroot en verplaats naar één van de slaapkamers. Via de vlizotrap wordt de ruimte bergzolder bereikt. Het is mogelijk om hier een vaste trap te plaatsen en een extra (slaap)kamer te creëren. De woning wordt verwarmd door middel van een cv-ketel (bouwjaar 2004). Het woonoppervlak bedraagt circa 72 m2.

    Er is een heerlijk diepe achtertuin, met achterom. Door de noordwestelijke ligging, de diepte en de openheid is er volop zon aanwezig op het perceel. De tuin is keurig aangelegd en er is een stenen (fietsen)berging, welke is voorzien van elektra.

    Begane grond:
    Entree, hal met trapopgang, provisiekast met meterkast, toilet, mooie lichte doorzonkamer met openslaande tuindeuren en een open keuken.

    Eerste verdieping:
    Overloop met vaste kast, 2 slaapkamers en de badkamer.

    Tweede verdieping:
    Vlizotrap naar de zolderverdieping, hier vind je een grote bergzolder met cv-opstelling.

    Tuin:
    Verrassend royale achtertuin, gelegen op het noordwesten met heel veel zon. Er is een handige schuur en ook een achterom, kortom een gezellig plekje om lekker te genieten in het zonnetje…

    Ligging:
    De ligging in de populaire wijk Wipstrik is perfect. Het park de Wezenlanden met de speeltuin, de kinderboerderij en het gezellige paviljoen vind je op loopafstand. Ook de binnenstad, de uitvalswegen, de buurtsuper en vele andere voorzieningen zijn in de directe omgeving. Een heerlijk plekje net buiten het centrum maar toch overal dichtbij.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.