Van der Laenstraat 7, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 199.000,- k.k.
Postcode:
8012TA
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
3
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
65m²
Perceeloppervlakte:
72m²
Inhoud:
255m³
Bouwperiode:
1920
Plaats woning op:  




  • Wonen in een van de rustige straatjes van Assendorp maar toch de Assendorperstraat om de hoek en in de directe nabijheid van het gezellige centrum van de binnenstad? Dan is dit uw kans!

    Net buiten de stadsgracht van Zwolle wordt u aan de rand van de karakteristieke wijk Assendorp dit sfeervolle woonhuis aangeboden. De woning beschikt over een zonnige en besloten binnenplaats met loungehoek en stenen berging en is gesitueerd op een perceel van 72 m².

    Diverse voorzieningen, waaronder het NS station, openbaar groen en het centrum van Zwolle liggen allen op een steenworp afstand!

    Indeling:
    Entree: hal met toegang tot toilet met fontein. Sfeervolle woonkamer met open haard en provisiekast. De uitgebouwde keuken is door middel van een open verbinding vanuit de woonkamer toegankelijk en beschikt over een vaatwasser en gaskookplaat met afzuigschouw. De binnenplaats is vanuit de keuken te bereiken en is voorzien van een stenen berging met aansluiting ten behoeve van de wasapparatuur.

    1e Etage:
    Overloop met toegang tot de geheel betegelde badkamer voorzien van ligbad / douche en wastafel. De woning heeft zowel een slaapkamer aan de voor als aan de achterzijde, de achterste slaapkamer is voorzien van een royale dakkapel, geplaatst over de gehele breedte van de woning.

    2e Etage:
    Door middel van vlizotrap te bereiken vliering.

    Algemeen:
    - Extern geschilderd in 2017;
    - Voorzien van Remeha Avanta cv-ketel 2007;
    - Parkeren door middel van een parkeervergunning.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.