Torenmeesterstraat 34, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 185.000,- k.k.
Postcode:
8043CE
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
80m²
Perceeloppervlakte:
118m²
Inhoud:
245m³
Bouwperiode:
1997
Plaats woning op:  




  • Deze leuke woning staat aan een rustige en mooie straat aan het begin van de wijk Stadshagen. Het centrum van Zwolle is met de fiets dan ook goed bereikbaar. Maar ook in de wijk Stadshagen zijn veel voorzieningen. Er is een goed uitgerust winkelcentrum, een ruim aanbod op gebied van gezondheidszorg, culturele activiteiten en een bibliotheek. Sport- en recreatiemogelijkheden zijn er volop. Met de stadsbus is het centrum van Zwolle, maar ook het trein- en busstation goed bereikbaar. 

    De woning is compact en handig ingedeeld. De woonkamer is tuingericht en de deels open keuken ligt aan de straatzijde. De keuken is zo ingedeeld dat er de mogelijkheid is een (kleine) eettafel te plaatsen. Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. Door slimme oplossingen is er veel extra bergruimte gecreëerd. De tuin heeft door de afmetingen en ligging op bijna elk moment van de dag wel een plek in de zon, maar ook de schaduw is op te zoeken. Kortom een goed ingedeelde en keurige woning op een leuke locatie in Stadshagen. De moeite waard voor een bezichtiging!


    Begane grond:
    Entree, hal met meterkast, trapopgang en toilet (2017). De woonkamer is tuingericht en voorzien van een nette laminaat vloer. De keuken kijkt uit over de straat en heeft diverse inbouwapparatuur zoals een elektrische kookplaat, oven, afzuigkap en een koel/vriescombinatie.

    Eerste verdieping:
    Op deze verdieping zijn er drie slaapkamers. Twee van de drie slaapkamers hebben vaste kasten en boven de trap is loze ruimte benut voor extra kastruimte. De badkamer is uitgevoerd met lichte tegels en voorzien van een wastafel, douchehoek en ruimte voor de wasmachine en droger. Op de overloop bevindt zich een aparte ruimte voor de cv-ketel (2017) en is de overige ruimte handig ingedeeld door er vaste kasten te plaatsen.

    Tuin
    De tuin ligt op het noordwesten en is leuk aangelegd met terras en groene borders. Een aangebouwde houten berging biedt ruimte voor fietsen en er is natuurlijk een achterom.

    Overig:
    Verkoper is geen bewoner en dit nimmer geweest, derhalve is de historie niet volledig bekend en is er geen vragenlijst voorhanden. In dit kader wordt ook de "niet-bewoningsclausule" opgenomen in de koopovereenkomst.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.