Ter Kuilenkamp 37, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 250.000,- k.k.
Postcode:
8014DA
Ligging:
aan water
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
120m²
Perceeloppervlakte:
160m²
Inhoud:
380m³
Bouwperiode:
1979
Plaats woning op:  




  • Dit schitterend gelegen woonhuis is voorzien van een voor- en prachtig aangelegde, diepe achtertuin met achterom en berging. Het ligt in het eerste, centrale deel van Zwolle Zuid. Dankzij de open, groene ligging biedt het huis een fraai uitzicht aan de voorzijde, veel vrijheid en rust.

    Belangrijk zijn de royale afmetingen van de woning. De woonkamer is totaal circa 32 m2 en vanuit de grote zithoek kijkt u uit over de schitterende achtertuin. Op de verdiepingen bevinden zich in totaal 3 (oorspronkelijk 4) slaapkamers en een complete badkamer op de eerste verdieping alsmede een extra douche op de zolderverdieping.

    De indeling is als volgt:

    Begane grond:
    Entree, hal met trapopgang, toilet en meterkast. Mooie, grote en tuingerichte living aan de achterzijde en aan de voorzijde prachtig vrij uitzicht over groen vanuit het keukengedeelte. De keuken is ingericht met een gaskookplaat, heteluchtoven, vaatwasser, afzuigkap en een koelkast. In het keukengedeelte is er eventueel ruimte voor een eettafel.

    1e Verdieping:
    Overloop, 2 (voorheen 3) slaapkamers waaronder een grote ouderslaapkamer. De kozijnen en deuren van de derde slaapkamer zijn nog aanwezig en met enkel een tussenwand is er een derde slaapkamer te realiseren. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, toilet, wastafel en vloerverwarming.

    2e verdieping:
    Praktische voorzolder, bergruimte met de cv-ketel en aansluitingen voor de wasapparatuur. Tevens is er nog een slaapkamer met een eigen douche en een vliering.

    Locatie:
    Uitstekende vrije ligging; scholen, parken, wijkvoorzieningen en winkels in de directe omgeving. Ook de vrije natuur en sportverenigingen zijn snel per fiets bereikbaar.
    Dankzij de centrale ligging in het eerste deel van Zwolle Zuid is ook het gezellige oude centrum van Zwolle binnen 10 fietsminuten bereikbaar.

    Algemeen
    - Volledig voorzien van dubbel glas;
    - HR combiketel 2015;
    - Extra douche op zolder;
    - Buitenschilderwerk 2015;
    - Recentelijk zijn de dakramen vervangen;
    - Goten vervangen 2015;
    - Achtertuin is gelegen op het Zuidwesten.
    - Begane grondvloer extra geïsoleerd

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.