Slotenhagenstraat 119, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 299.500,- k.k.
Postcode:
8043TW
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
115m²
Perceeloppervlakte:
148m²
Inhoud:
365m³
Bouwperiode:
2016
Plaats woning op:  




  • Deze EINDWONING met berging en PARKEERPLAATS is zo goed als NIEUW te noemen, opgeleverd in 2016 met een modern wooncomfort!

    De ligging:
    Werkelijk een perfecte locatie in "Werkerhoven/Werkerbrink" in de populaire wijk Stadshagen. Werkerhoven heeft een uitstekende ligging, het ligt namelijk op loopafstand van het centrum van Stadshagen, scholen, medische diensten en sportfaciliteiten.
    Kortom een heerlijke locatie met een parkeerplaats naast de woning (mandelig)

    Indeling:

    Entree met hal, toilet, meterkast en de trapopgang naar de verdieping. De hal geeft toegang tot de woonvertrekken met een tuingerichte woonkamer met trapkast en een open keuken. Deze is in een hoek opgesteld en voorzien van de volgende inbouwapparatuur: gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en de koel- vriescombinatie.

    Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers en de badkamer. De complete moderne badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, 2e toilet en een douche.

    De vaste trap geeft toegang tot de 2e verdieping, wat een mooie ruimte! Deze is momenteel in gebruik als een multifunctionele open ruimte maar hier kunnen prima 2 slaapkamers gerealiseerd worden. Tevens is hier de opstelling van de CV-ketel, de mechanische ventilatie en de aansluitingen voor de wasapparatuur.

    De buitenruimte:
    Deze bestaat uit een keurige voortuin en een diepe achtertuin met een ligging op het noord-oosten. Deze is hoofdzakelijk voorzien van bestrating en beschikt over een houten berging met elektra. Het gehele perceel betreft 148 m2.

    Algemeen:
    - Bouwjaar 2016;
    - Energiezuinige woning met zonnepanelen;
    - Volledig geïsoleerd;
    - Energielabel A;
    - Parkeren op mandeling perceel naast de woning.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.