Schuilenburgstraat 53, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 325.000,- k.k.
Postcode:
8043WV
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
159m²
Perceeloppervlakte:
180m²
Inhoud:
550m³
Bouwperiode:
2014
Plaats woning op:  




  • Sfeervolle, aantrekkelijke en goed onderhouden MIDDENWONING met topgevel, gelegen op een geliefde locatie in Stadshagen. Een zeer comfortabele woning met veel ruimte en inhoud!

    De woning is gelegen in de rustige en vriendelijke wijk ‘Werkerbrink’ met de voorzieningen van het winkelcentrum en de culturele voorzieningen in de nabijheid.

    De woning is royaal, heeft een statige uitstraling en is gelegen op een mooi perceel van 180 m2. De woning is gebouwd in 2014 en uitermate strak afgewerkt!

    Begane grond:
    Entree met hal, meterkast, toilet, trapopgang naar de 1ste verdieping en toegang tot de woonkamer. De woonkamer is volledig tuingericht met openslaande deuren die toegang geven tot het terras.
    De keukenopstelling is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en is van alle gemakken voorzien en ingericht met de volgende inbouwapparatuur: 5-pits gaskookplaat met afzuigschouw, een (Amerikaanse) koel-/vriescombinatie, een combi oven en een vaatwasser.

    1e verdieping:
    Overloop met separaat toilet, 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer heeft een luxe uitstraling en is voorzien van een wastafelmeubel, inloopdouche en een ligbad.

    2e verdieping:
    Ook deze verdieping is verrassend ruim en op dit moment één grote ruimte waar met gemak 2 riante slaapkamers èn een extra zolderberging boven de slaapkamers gerealiseerd kan worden.

    De achtertuin is verzorgd aangelegd beschikt over een houten schuur en is middels achterom bereikbaar. De tuin is keurig aangelegd met gazon en een terras. De diepte van de tuin is circa 14 meter en is op het Zuidwesten gelegen!

    Algemeen:
    - Bouwjaar 2014;
    - Veel ruimte en licht;
    - Heerlijke tuin op het Zuidwesten;
    - Energielabel A.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.