Reysigerweg 13, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 495.000,- k.k.
Postcode:
8017HA
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
150m²
Perceeloppervlakte:
230m²
Inhoud:
522m³
Bouwperiode:
1991
Plaats woning op:  




  • Tussen het park Schellerdriehoek en het treinstation in staat dit stoere rijtjeshuis. Keurig onderhouden en voorzien van luxe elementen in zowel de keuken als badkamer. Met de ruime woonkamer en 4 slaapkamers is naast luxe ook aan ruimte geen gebrek.

    Met voldoende winkels aanwezig in de buurt Schellerlanden zit je voor boodschappen al goed. Daarnaast sta je binnen een paar minuten op het NS station of de binnenstad en ben je in no time op de snelweg. Zoek je liever de rust op? Dan kan je terecht bij de Uiterwaarden van de IJssel. Kortom, een ideale locatie.

    Begane grond:
    Via een ruime hal, waar je ook direct toegang hebt tot de berging, bijkeuken, het toilet en de trap, bereik je de woonkamer. Na de klassieke glas-in-lood deur van de woonkamer te hebben bewonderd valt meteen op hoe enorm deze ruimte is. Zo groot zelfs dat de huidige bewoners de kamer hebben opgesplitst om er zo een werkkamer aan toe te voegen. De achterzijde van de woning is voorzien van 1 grote raampartij, waardoor er veel lichtinval is. Zo kijk je vanuit elke hoek de tuin in.

    Aan de voorzijde van het huis zit een prachtige keuken, die mede door zijn karakteristieke stijl echt verrassend modern is. Met bijvoorbeeld een nieuw Boretti gasfornuis, uitneembare kraan en een hoge druk stoomoven is er weinig dat je hier niet kunt bereiden. Een dubbele oven, afzuigkap, vaatwasser en koelkast ontbreken natuurlijk ook niet."

    Zoals eerder vermeld bevindt zich aan de hal het aparte toilet, alsook de ruime, stenen berging en de bijkeuken. Nu kan je makkelijk je fietsen kwijt in de stenen berging, maar hier zou je ook een werkkamer, opslag of iets anders van kunnen maken. De bijkeuken is dan weer de perfecte plek voor je wasmachine en droger.

    Eerste verdieping:
    Via de vaste trap in de hal kom je uit op de overloop. Met daaraan maar liefst 4 riante slaapkamers en een luxe badkamer met een extra brede wastafel in een houten design meubel, zeer ruime douchecabine en zwevend toilet.

    De kamers zijn elk groot genoeg om dienst te doen als slaapkamers, maar als je er geen 4 nodig hebt kan je er dus nog alles van maken. Inloopkast, werkkamer, het is helemaal aan jou!

    Buitenruimte:
    De voortuin is erg ruim opgezet en volledig betegeld. Hierdoor is er genoeg plek voor het parkeren van een (of zelfs twee) auto op eigen terrein.

    De grotendeels betegelde achtertuin biedt heerlijke zitplekken. En doordat hij overal is omringd door een schutting zit je ook lekker besloten en privé. Zoals we eerder al zeiden staat hier nog een extra opslagplek in de vorm van een houten berging. Daarnaast is er een mooi perkje overgelaten tussen de tegels, waar precies plek is voor een kruiden- en/of bloementuin. Doordat de omringende woningen slechts 1 verdieping hebben is er altijd veel zon in de tuin, van de ochtend tot in de avond.

    Bijzonderheden:

    - instapklaar
    - 4 (slaap)kamers
    - luxe keuken en badkamer
    - ruime stenen berging
    - vlakbij station Zwolle en wandelpark
    - voldoende winkels in de buurt
    - grote raampartij aan achterzijde
    - Zonwering aan de voorzijde

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.