Reukgras 37, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 249.000,- k.k.
Postcode:
8043KL
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
116m²
Perceeloppervlakte:
154m²
Inhoud:
360m³
Bouwperiode:
1999
Plaats woning op:  




  • Aan een autovrij hofje in de buurt Pad & Tuin staat deze verrassende ruime UITGEBOUWDE tussenwoning met DAKOPBOUW, bijkeuken, berging, voor- en achtertuin.

    Het woonhuis is keurig onderhouden en afgewerkt. Aan de voorzijde is de keukenopstelling gesitueerd. De woonkamer ligt aan de achterzijde en is voorzien van grote raampartijen en openslaande tuindeuren waardoor er een prachtige lichtinval ontstaat. Tevens is er op de begane grond een zeer praktische bijkeuken aanwezig. Op de verdiepingen zijn er in totaal 4 ruime slaapkamers en een badkamer aanwezig.

    Het woonhuis is gelegen in de geliefde wijk Stadshagen op korte (loop) afstand van vele voorzieningen zoals een uitgebreid winkelcentrum, scholen en (sport) verenigingen. De ‘Milligerplas’ waar het heerlijk zwemmen, vissen en wandelen is, ligt eveneens op korte afstand van het woonhuis. De buurt Pad & Tuin staat bekend om zijn fraaie autoluwe hofjes met diverse speel- en groenvoorzieningen. Daarnaast is er in de directe omgeving van het huis veel parkeergelegenheid.

    De indeling is als volgt:

    Begane grond
    Entree, hal met meterkast en toegang tot de woonkamer en het toilet. De toiletruimte is voorzien van een wandcloset met fontein.

    De keuken bevindt zich aan de voorzijde met hier een keurige keukenopstelling (2010). De L- vormige keukenopstelling is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast en vaatwasmachine.

    De volledig geïsoleerde bijkeuken is gelegen aan de achterzijde. De bijkeuken is voorzien van praktisch werkblad en tevens bevinden zich hier de aansluitingen voor de wasapparatuur, CV- opstelling en de nodige bergruimte.

    Via een tussen hal is de trapopgang richting de verdiepingen bereikbaar.

    1e verdieping
    Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer (verbouwd in 2016). De badkamer is voorzien van een douche, toilet, praktische spiegelkast en wastafel.

    2e verdieping
    Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar met hier een overloop en toegang tot de 4e slaapkamer. Over de volledig breedte van het woonhuis is een dakopbouw geplaatst waardoor er veel extra leefruimte en licht ontstaat. Tevens beschikt de zolderverdieping over ruime knieschotten.

    De keurig aangelegde, zonnige achtertuin is gelegen op het zuidoosten en is 11 meter diep, onderhoudsarm aangelegd en is tevens bereikbaar middels een achterom. In de tuin bevindt zich een houten berging.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.