Rembrandtlaan 81, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 249.000,- k.k.
Postcode:
8021DE
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
103m²
Perceeloppervlakte:
102m²
Inhoud:
372m³
Bouwperiode:
1930
Plaats woning op:  




  • Sfeervolle, ruime tussenwoning aan de rand van het centrum.

    Deze uitgebouwde jaren ’30 woning ligt in een karakteristieke wijk op loopafstand van het centrum. De woning is gemoderniseerd en uitgebouwd met behoud van de originele paneeldeuren en het glas in loodwerk naast de voordeur. De woning ligt centraal ten opzichte van het historische centrum met alle uitgaansgelegenheden en winkels. Scholen en andere voorzieningen zijn in de directe omgeving aanwezig. De op- en afritten van de A28 zijn binnen enkele minuten te bereiken. In de directe omgeving is veel parkeergelegenheid. Op dit moment wordt de Rembrandtlaan geheel vernieuwd en ingericht als een fietsstraat.

    Indeling:
    Begane grond:
    Hal met trap naar de eerste verdieping en toegang tot de kelder. Ruime woonkamer met inbouwkasten en een erker aan de voorzijde. De open keuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals een oven, vaatwasser, keramische kookplaat, dubbele wasbakken, afzuigkap en een koelkast. Achter de keuken bevindt zich een tussenhal met toilet en toegang tot de tuin. Middels een schuifpui is de tuin te bereiken, welke is omsloten door houten schuttingen die veel privacy bieden. Achter in de tuin staat een stenen berging. De tuin is zonnig op het zuidwesten gericht.

    Eerste verdieping:
    Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers met inbouwkasten en de badkamer. De badkamer is ingericht met een inloopdouche, een dubbele wastafel en een toilet. Tevens is vanuit de badkamer het balkon bereikbaar, een ideale plek voor de was en om de laatste zon van de dag mee te pakken.

    Tweede verdieping:
    Hier bevindt zich de zolder met over de gehele breedte van het huis een dakkapel.
    Op de voorzolder is veel bergruimte en de aansluiting voor de wasmachine en de cv-ketel. De slaapkamer is voorzien van een wastafel.

    Algemeen:
    -CV-ketel 2019
    -Dakkapel over de gehele breedte van de woning.
    -Uitbouw aan de achterkant.
    -Nabij centrum en voorzieningen.
    -Gelegen aan een rustige fietsstraat, dus autoluw

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.