Raaigras 8, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 359.000,- k.k.
Postcode:
8043KP
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
152m²
Perceeloppervlakte:
271m²
Inhoud:
545m³
Bouwperiode:
2000
Plaats woning op:  




  • Royaal en licht woonhuis met veel leefruimte, vrij zicht aan de voorzijde en een diepe, zonnige tuin!

    Dit ruime woonhuis staat op een perceel van 271 m² in een kinderrijke en autovrije straat in de buurt Pad & Tuin, gelegen in de jongste wijk van Zwolle, Stadshagen.

    Het huis staat aan een leuk, rustig plein en heeft daardoor vrij zicht vanuit de woonkamer. Op loopafstand ligt het winkelcentrum van de wijk, scholen, kinderdagverblijven en natuurlijk de Milligerplas. Op fietsafstand liggen de sportaccommodaties en de uitvalswegen. Zelfs de binnenstad van Zwolle is met de fiets binnen 15 minuten te bereiken. Maar wil je reizen met het openbaar vervoer, dan is er een bushalte op circa 60 meter.

    De achtertuin van de woning biedt veel privacy door de wijze waarop deze is aangelegd en de ruime indeling van dit gedeelte van de wijk. De achtertuin is maar liefst 18 meter diep! Door de gunstige ligging en meerdere terrassen is er altijd een plek te vinden in de zon en de schaduw. De tuin is tevens voorzien van een houten schuur en achterom.

    De gehele woning is zeer licht te noemen. De forse raampartij aan de voorzijde en de tuindeuren aan de achterzijde zorgen voor deze gunstige lichtinval.

    Indeling:

    Begane grond:
    De hal geeft toegang tot het toilet, de meterkast, berging/bijkeuken en trap naar de eerste verdieping. De gehele begane grond is royaal met aan de voorzijde de woonkamer en aan de achterzijde de eethoek met de open keuken. De openslaande deuren geven toegang tot de achtertuin.
    De keuken (2018) is van alle gemakken voorzien en ingericht met de volgende apparatuur: inductiekookplaat, afzuigkap, combimagnetron, grote koelkast en een vaatwasser.

    Eerste verdieping
    De overloop biedt toegang tot twee slaapkamers aan de voorzijde en twee aan de achterzijde van de woning. De badkamer is voorzien van een ligbad, dubbele wastafel, toilet en douchehoek, tevens is er een ruime bergkast.

    Tweede verdieping
    Door middel van een vlizotrap is de bergzolder te bereiken.

    Algemeen:

    - Verrassend ruime en lichte woonkamer
    - 4 slaapkamers (5e mogelijk)
    - Maar liefst 18 m diepe achtertuin
    - Buitenschilderwerk 2020
    - volledig geïsoleerd
    - Speelgelegenheid aan de voorzijde van de woning
    - energielabel A

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.