Raaigras 73, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 259.000,- k.k.
Postcode:
8043KS
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
6
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
110m²
Perceeloppervlakte:
188m²
Inhoud:
385m³
Bouwperiode:
2000
Plaats woning op:  




  • Royaal uitgebouwde eindwoning met voortuin, zonnige achtertuin met achterom en houten berging. Het woonhuis is gelegen in een autoluwe straat in de kindvriendelijke wijk Stadshagen op korte afstand van diverse scholen, een uitgebreid winkelcentrum en (sport)verenigingen. Het stadscentrum van Zwolle is binnen enkele fietsminuten bereikbaar.

    Kenmerkend voor dit woonhuis zijn de hoekligging en de uitbouw aan de achterzijde. Hierdoor zijn een royale woonkamer en een bijkeuken ontstaan. Tevens is er een grote dakkapel (2006) geplaatst op de 2e verdieping waardoor 2 extra slaapkamers zijn gerealiseerd. Hierdoor beschikt dit woonhuis over maar liefst 5 slaapkamers!

    Indeling:

    Begane grond:
    Entree, hal met toegang tot de meterkast, toilet, trapopgang naar de verdiepingen en woonkamer. De ruim uitgebouwde woonkamer is tuingericht en geeft middels een schuifpui toegang tot de diepe achtertuin. Tevens is via de woonkamer de bijkeuken bereikbaar. De praktische bijkeuken biedt voldoende bergruimte en geeft eveneens toegang tot de gunstig op de zon gelegen achtertuin.

    De half open keuken aan de voorzijde is voorzien van een moderne en luxe keukeninrichting (2017) met inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, bak-/stoomoven en vaatwasmachine.

    1e verdieping:
    Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De moderne badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafelmeubel en 2e toilet.

    2e verdieping:
    De tweede verdieping is middels een vaste trap bereikbaar. Hier bevindt zich een ruime voorzolder met veel bergruimte en de cv-opstelling. Door een dakkapel aan de achterzijde is er veel extra ruimte gecreƫerd. Tevens bevinden zich op deze verdieping nog 2 slaapkamers. Boven de slaapkamers bevindt zich een ruime opbergzolder.

    De diepe achtertuin is fraai aangelegd en is nagenoeg gelegen op het zuiden. Tevens beschikt de achtertuin over een praktische houten berging en achterom.

    Algemeen:
    - Royale uitgebouwde (2007) hoekwoning;
    - Dakkapel (2006)
    - Luxe keuken (2017)
    - Vijf slaapkamers;
    - Autoluw en kindvriendelijk gelegen in de wijk Stadshagen nabij vele voorzieningen.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.