Pottenbakkerstraat 11, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 329.000,- k.k.
Postcode:
8043BM
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
7
Slaapkamers:
6
Woonoppervlakte:
146m²
Perceeloppervlakte:
151m²
Inhoud:
471m³
Bouwperiode:
1997
Plaats woning op:  




  • Aan een brede straat met veel groen in de wijk Stadshagen treft u deze speels ingerichte, royale split-level woning met voor- en achtertuin en ruime berging. Vanuit het huis en het terras aan de voorzijde kijkt u fraai weg over water en groen, waardoor er een blijvend vrij uitzicht is.

    Bijzonder aan dit woonhuis is de split-level indeling. De woonkamer ligt ruim boven het straatniveau waardoor je vanaf hier een prettig uitzicht hebt. Prettig aan dit type woonhuis is dat zowel de woonkamer als woonkeuken een goed formaat hebben. De woonkeuken ligt enkele treden lager en biedt voldoende ruimte voor een keukenopstelling en flinke eetkamertafel. Op de verdiepingen bevinden de slaapkamers zich ook op verschillende niveaus. Doordat dit woonhuis is voorzien van een lessenaarsdak zijn de plafonds in de slaapkamers op de 2e verdieping lekker hoog.

    Het huis is gelegen in de woonwijk Stadshagen in de zogenoemde Parkbuurt. Kenmerkend aan deze buurt is de grote hoeveelheid groen met het ‘Twistvlietpark’ en het ‘Zwarte Water’ om de hoek. Daarnaast beschikt de wijk over veel speelgelegenheden en ruim voldoende parkeergelegenheid. Op loopafstand ligt het uitgebreide winkelcentrum van Stadshagen. Overige voorzieningen zoals basisscholen, (sport) verenigingen, gezondheidscentrum en een kinderboerderij bevinden zich eveneens op korte (loop) afstand. Via de Twistvlietbrug (fietsbrug) over het Zwarte water is het slechts 10 minuten fietsen naar het centrum van Zwolle en slechts 15 minuten naar het NS station.

    Indeling

    Begane grond:
    Verhoogde entree, hal met meterkast, trapopgang en toegang tot het toilet en de woonkamer. De woonkamer heeft openslaande deuren naar het terras aan de voorzijde van het huis. Dit terras heeft een gunstige zonligging op het zuiden. Door de beschutte ligging kun je op dit terras vanaf het vroege voorjaar tot het late najaar van het zonnetje genieten. Een paar treden lager bevindt zich de woonkeuken voorzien van vloerverwarming, een provisiekast en een U-vormige keukenopstelling (2018) en een grote eetkamertafel. De keukenopstelling is voorzien van een koelkast, vaatwasmachine, inductiekookplaat, afzuigkap en een oven.

    1e verdieping:
    2 slaapkamers en een paar treden hoger bevindt zich een overloop met toegang tot de badkamer en de ouderslaapkamer. De badkamer is voorzien van een douche, bad, wastafel en 2e toilet.

    2e verdieping:
    Toegang tot de 3e slaapkamer. Een paar treden hoger is een kleine overloop met toegang tot de 4e en 5e slaapkamer. Op de overloop bevindt zich de wasmachineaansluiting.

    De achtertuin is sfeervol aangelegd en is grotendeels bestraat met aan beide zijkanten groene borders. Tevens is er een houten schuur en het mandelige (gezamenlijke) terrein aan de achterzijde van deze woonhuizen.

    Bijzonderheden:
    - Ruim 146 m2 woonoppervlak;
    - Zowel aan de voor- als achterzijde van de woning een buitenruimte;
    - Een ruimtelijk, licht en speels gevoel door de split-level indeling;
    - 6 slaapkamers;
    - CV-ketel 2016;
    - Keuken vernieuwd in 2018
    - 1/29ste aandeel in de mandelige eigendom S 902.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.