Pottenbakkerstraat 107, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 239.000,- k.k.
Postcode:
8043BP
Ligging:
aan park
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, voortuin
Garage:
Ja
Kamers:
6
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
135m²
Perceeloppervlakte:
104m²
Inhoud:
465m³
Bouwperiode:
1998
Plaats woning op:  




  • Op een centrale locatie in de wijk Stadshagen treft u deze verrassende split level woning met inpandige garage en een zonnig terras aan de voorzijde. Vanuit de woonkamer kijk je vrij uit over een groenstrook en water.

    Bijzonder aan dit woonhuis zijn de verspringende verdiepingen. Daardoor biedt het woonhuis diverse gebruiksmogelijkheden. Het terras aan de voorzijde ligt boven het maaiveld waardoor je vanuit hier ruim wegkijkt over het water en groen aan de overzijde van het woonhuis. De ruimte grenzend aan het terras is thans als een werkkamer ingericht maar oorspronkelijk bevond zich hier de keuken. De keuken is verplaatst naar de eerste verdieping.

    Het huis is gelegen in de woonwijk Stadshagen in de zogenoemde Parkbuurt. Kenmerkend aan deze buurt is de grote hoeveelheid groen met het ‘Twistvlietpark’ en het ‘Zwarte Water’ om de hoek. Daarnaast beschikt de wijk over veel speelgelegenheden en ruim voldoende parkeergelegenheid. Op loopafstand ligt het uitgebreide winkelcentrum van Stadshagen. Overige voorzieningen zoals basisscholen, (sport) verenigingen, het gezondheidscentrum en een kinderboerderij bevinden zich eveneens op korte (loop) afstand. Via de Twistvlietbrug (fietsbrug) over het Zwarte Water is het slechts 10 minuten fietsen naar het centrum van Zwolle en slechts 15 minuten naar het NS station.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal met meterkast, trappen en toegang tot de toiletruimte, werkkamer en berging/bijkeuken. Via de bijkeuken is de inpandige garage bereikbaar. Vanuit de werkkamer is er een directe doorgang naar het terras aan de voorzijde. Het terras heeft een gunstige ligging op het Zuiden.

    1e verdieping
    De eerste verdieping bestaat uit twee niveaus en zijn nu ingedeeld als woonkeuken en woonkamer. Aan de voorzijde bevindt zich de ruime woonkamer, aan de achterzijde ligt de woonkeuken. De woonkeuken biedt ruimte aan een flinke hoek-keukenopstelling met inbouwapparatuur zoals een kookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-magnetron en een vaatwasser. In de keuken is er ruimte voor een grote eetkamertafel

    2e verdieping
    Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is recent geheel vernieuwd en keurig betegeld in een neutrale kleurstelling en voorzien van een douchegelegenheid, wastafel en 2e toilet.

    Achter het woonhuis ligt een straat/pad dat in eigendom toebehoord aan de eigenaren van de woonhuizen aan de Pottenbakkerstraat (erfdienstbaarheid). De inpandige garage is op deze manier ook met een auto of motor bereikbaar. De garage is ook direct vanuit het woonhuis bereikbaar (via de bijkeuken).

    Algemeen:
    -Buitenschilderwerk 2018
    -CV-ketel 2013
    -Grote woonkeuken
    -Terras gelegen op het zuidwesten
    -Inpandige garage

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.